Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευ. Μεϊμαράκης: Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ανατραπεί μέχρι τις εκλογές

Ευ. Μεϊμαράκης: Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ανατραπεί μέχρι τις εκλογές
Σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στις μετρήσεις
Την πεποίθησή ότι μέχρι την τελευταία στιγμή μπορεί να ανατραπούν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και να αναδειχθεί νικητρια των εκλογών η Νέα Δημοκρατίας εξέφρασε ο υποψήφιος στη Β Αθήνας με τη ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμάράκης.
Ειδικότερα σε τηλεοπτική συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε ότι δεν έχει κριθεί η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, όπως προβλέπεται από τις δημοσκοπήσεις και ότι θα μπορούσε να ανατραπεί μέχρι τις εκλογές.
Ταυτόχρονα υπογραμμίζει ότι «η ασάφεια των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά πυροδοτεί την τρομοκράτηση και τον φόβο της κοινής γνώμης και όχι η ίδια η προεκλογική καμπάνια της ΝΔ» και ότι τρίτο κόμμα θα αναδειχθεί «κόμμα του δημοκρατικού τόξου», καθώς -όπως σημειώνει- οι πολίτες δεν θα δώσουν μεγάλα ποσοστά σε ακραίες και λαϊκίστικές κραυγές και μορφώματα.
Ο πρόεδρος της Βουλής λέει: «Πιστεύω ότι μέχρι να κλείσουν οι κάλπες απαιτείται να λαμβάνεις υπόψη τις δημοσκοπήσεις, αλλά να δίνεις τη μάχη σου και να εντείνεις την προσπάθειά σου με επιχειρήματα και πειθώ, ώστε να τους πείσεις, όταν έρθουν στην κάλπη, να μας ψηφίσουν.
Θυμάμαι, το 2000 η ΝΔ κατέγραφε πρωτιά στις δημοσκοπήσεις, ακόμη και τα exit poll μας έδιναν πρώτους την Κυριακή κι όμως έχασε με 1,5% τις εκλογές.
Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στις μετρήσεις, άλλωστε δεν βγαίνουν πάντα όπως καταγράφονται».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης