Τελευταία Νέα
Παλμός της Αγοράς

Διαψεύδουν συζητήσεις για συγχώνευση Attica Bank και Proton

Διαψεύδουν συζητήσεις για συγχώνευση Attica Bank και Proton
(upd)Δεν υφίστανται συζητήσεις για συγχώνευση με την Proton Bank, ανακοινώνει η Attica Bank, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, μετά από σημερινό δημοσίευμα του Τύπου.
Με τη σειρά της και η Proton Bank διαψεύδει το εν λόγω δημοσίευμα.
"Σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" σχετικά με "Συζητήσεις για συγχώνευση Attica Bank και Proton, η Proton Bank ενημερώνει ότι τέτοιου είδους συζητήσεις δεν υφίστανται", σχολιάζει η τράπεζα.
Η PROTON στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την ενίσχυση της παρουσίας της στον κλάδο, παρακολουθεί στενά, διαβουλεύεται και μελετά με τη δέουσα επιμέλεια και προσοχή όλες τις δυνατότητες και μορφές συνεργασίας, οι οποίες δύνανται να συμβάλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση αυτής της στρατηγικής, μέσω κατάλληλων επιχειρηματικών κινήσεων, που θα προσδώσουν αξία στην ίδια και στους μετόχους της.
Η PROTON τονίζει τη δέσμευσή της, η οποία άλλωστε αποτελεί και υποχρέωσή της, για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των μετόχων της και του επενδυτικού κοινού σε περίπτωση οποιασδήποτε εξέλιξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης