Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με το Grexit - Δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις συντάξεις

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με το Grexit - Δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις συντάξεις
"Έχουμε ήδη διαπραγματευθεί φορολογικές μειώσεις, αρκεί να μη το χαλάσει ο ΣΥΡΙΖΑ"
Για την αποφυγή νέων μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις δεσμεύτηκε ο Αντ. Σαμαράς, κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στο Μαρούσι.
Ειδικότερα, ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε πως δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ενώ προανήγγειλε περαιτέρω περικοπή του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων.
«Έχουμε ήδη διαπραγματευθεί φορολογικές μειώσεις, αρκεί να μη το χαλάσει ο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε εν συνεχεία.
Εξαίροντας το έργο της κυβέρνησής του, υπογράμμισε πως «έχουμε διαπραγματευθεί σκληρά και είναι ανταμοιβή της χώρας που έπιασε τους στόχους της. Δε χρειάζεται να τσακωθουμε με κανέναν. Αυτά άμεσα θα τα προγραμματίσουμε, φτάνει να βγούμε από το μνημόνιο και να υπογράψουμε τη συμφωνία για την επόμενη ημέρα. Αυτό πάει να χαλάσει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Παράλληλα, κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ πως επαναλαμβάνει το «λεφτά υπάρχουν» του Γ. Παπανδρέου, ενώ επανέφερε το ζήτημα του Grexit, σημειώνοντας πως «διακινδυνεύουν και την έξοδο της χώρας από το ευρώ».
«Δεν έχουν αφήσει κανέναν που να μη του έχουν πει ψέματα στο εσωτερικό και το εξωτερικό, για αυτό τους τρόμαξε η αλήθεια και η ευθύνη που η Ν.Δ έχει σημαία τη» υποστήριξε εν συνεχεία.
Αναφερόμενος στο ζήτημα της ασφάλειας και των μεταναστών, επιτέθηκε εκ νέου στο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «θέλουν ανοιχτά σύνορα; Δε βλέπουν τι γίνεται στην Ευρώπη; Μετά τα τελευταία τραγικά επεισόδια η Ευρώπη αλλάζει στάση, καταλαβαίνει το λάθος της. Ο σοσιαλιστής Ολάντ έβγαλε στρατό στους δρόμους».
Τέλος, κάνοντας ειδική μνεία στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην τελετή των Θεοφανείων, ο Αντ. Σαμαράς υπογράμμισε πως «δικαίωμα καθενός να είναι άθεος, αλλά και δικαίωμα κάθε χριστιανού να αισθάνεται προσβεβλημένος από τέτοια υποκρισία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης