Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Έλληνες και πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες, προδίδουν την χώρα διασπείροντας στο εξωτερικό το Grexit

Έλληνες και πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες, προδίδουν την χώρα διασπείροντας στο εξωτερικό το Grexit
Όποιοι διασπείρουν τα σενάρια καταστροφής για Grexit και ban run πολύ σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την προδοτική τους στάση.
Έλληνες πολιτικοί με ονοματεπώνυμο, έλληνες θεσμικοί με ονοματεπώνυμο, προδίδουν την Ελλάδα διασπείροντας στο εξωτερικό σενάρια καταστροφής για Grexit.
Κάποια υποκείμενα, που αυτοπροσδιορίζονται ως έλληνες, ζημιώνουν τα εθνικά συμφέροντα, προδίδουν την πατρίδα μας στον βωμό του μικροκομματικού οφέλους.
Κάποιοι τιποτένιοι πολιτικοί, δεν διστάζουν να καλλιεργήσουν σενάρια καταστροφής μόνο και μόνο για να πετύχουν αλλότριους στόχους.
Δυστυχώς τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω ιστορικά και στην Ελλάδα, έχουμε πολλούς πρόθυμους να προκαλέσουν το χάος μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα ιδιοτελή τους κομματικά συμφέροντα.
Αντί το πολιτικό σύστημα να προτάξει την εθνική σταθερότητα, την συστημική ευστάθεια στην οικονομία, διασπείρει ψευδώς περί Grexit, χάους και καταστροφές.
Αυτά τα μιαρά πολιτικά υποκείμενα θα πρέπει να απομονωθούν πολύ γρήγορα γιατί βλάπτουν τα συμφέροντα της πατρίδας μας.
Όποιοι διασπείρουν τα σενάρια καταστροφής για Grexit και ban run πολύ σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την αντιπατριωτική έως προδοτική τους στάση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης