Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Καβάλα για τα Θεοφάνεια ο Σαμαράς – Ολοκληρώνει την περιοδεία του στη Θράκη

Στην Καβάλα για τα Θεοφάνεια ο Σαμαράς – Ολοκληρώνει την περιοδεία του στη Θράκη
Αισιόδοξος για τη νίκη της ΝΔ, επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ
Στην Καβάλα θα βρεθεί σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όπου και θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καβάλας.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τη Δράμα, τελευταίο σταθμό της επίσκεψής του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου θα παρακολουθήσει τον αγιασμό των υδάτων στα νερά της Αγίας Βαρβάρας.
Χθες το βράδυ ο κ. Σαμαράς είχε συνάντηση με τη δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα στην οποία τόνισε τις αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει η πόλη χάρη στις φυσικές ομορφιές και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές που διαθέτει.
Ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του στο δημαρχείο σημείωσε πως είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τη δήμαρχο, τους βουλευτές αλλά και τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων μια σειρά από αναπτυξιακά ζητήματα της περιοχής αλλά και θέματα όπως η όδευση του αγωγού φυσικού αερίου TAP από την περιοχή της Καβάλας και της Δράμας.
Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι όλα τα θέματα θα συζητηθούν στην Αθήνα με την παρουσία των εμπλεκόμενων φορέων και αποχαιρέτησε τη δήμαρχο λέγοντας «πάλι εδώ θα είμαστε για να δώσουμε λύσεις».
Κατά την περιοδεία του στη Θράκη ο κ.Σαμαράς εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά αισιόδοξος για τη νίκη της ΝΔ ενώ ανέφερε για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «βρίσκεται σε αμηχανία, πανικό, απόγνωση και παίζει στα ζάρια τα συμφέροντα της χώρας».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αμηχανία, σε πανικό.
Οργανώνει συνέδρια και παρασυνέδρια.
Προσπαθεί να μαζέψει τα στελέχη του που δεν ξέρουν τι λένε.
Βρίσκεται σε απόγνωση γιατί βλέπει τη διαφορά στις δημοσκοπήσεις να εκμηδενίζεται και για πρώτη φορά αντιμετωπίζουν το φάσμα της ήττας τους» υποστήριξε ο κ.Σαμαράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης