Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ντ. Μπακογιάννη: Κάναμε την εκλογή του ΠτΔ ένα κακόγουστο σήριαλ

Ντ. Μπακογιάννη: Κάναμε την εκλογή του ΠτΔ ένα κακόγουστο σήριαλ
Προς την σωστή κατεύθυνση η πρωτοβουλία του Σαμαρά, δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ
«Το άλλοθι της άγνοιας δεν το έχει κανένας βουλευτής πια», διεμήνυσε, μόλις λίγη ώρα πριν από τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, η Ντόρα Μπακογιάννη.
Από την τηλεόραση του STAR, χαρακτήρισε κακόγουστο σήριαλ την εκλογή του ΠτΔ, επιρρίπτοντας ευθύνη σε βουλευτές και κόμματα, ενώ σε έντονο ύφος τόνισε ότι ντρέπεται για κάποιους από τους σύνεδρούς της στη Βουλή.
«Ήταν λάθος του ΣΥΡΙΖΑ που αγκάλιασε τους τυχοδιώκτες της πολιτικής», ανέφερε μεταξύ άλλων η βουλευτής της ΝΔ, ενώ πρόσθεσε πως τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να προσέξουν πολύ την ποιότητα των στελεχών που θέτουν προς δημόσια διαβούλευση στα ψηφοδέλτια τους.
Η κ. Μπακογιάννη στάθηκε και στο άνοιγμα που έκανε ο πρωθυπουργός, μέσω του τελευταίου του διαγγέλματος, τονίζοντας πως «η πρωτοβουλία που πήρε ο κ. Σαμαράς, την οποία είχα εισηγηθεί εγώ και πολλοί άλλοι βουλευτές, είναι προς την σωστή κατεύθυνση».
Η βουλευτής σχολίασε και την πολιτική στην Ελλάδα, γενικότερα, αναφέροντας πως «το πολιτικό πρόσωπο παραμένει κολλημένο στο χθες’, ενώ συμπλήρωσε ότι είναι «κατάρα» ότι σταματάνε προτού ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα.
«Αν πάμε σε εκλογές θα είναι σε κλίμα ζούγκλας», ενώ θα λειτουργήσουν «ακραίως πολωτικά για τον ελληνικό λαό», προειδοποίησε η Ντ. Μπακογιάννη, ενώ κατέληξε αισιόδοξα πως «μπορούμε καλύτερα και θα το πετύχουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης