Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποστολόπουλος για το πόρισμα του εισαγγελέα - «Aποδείχθηκε η πολιτική ποιότητα του Χαϊκάλη»

Αποστολόπουλος για το πόρισμα του εισαγγελέα - «Aποδείχθηκε η πολιτική ποιότητα του Χαϊκάλη»
Στο αρχείο οι καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού του Π. Χαϊκάλη - Δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις
«Είμαι ευτυχής γιατί έστω και με αυτό τον δύσκολο τρόπο, αποδείχθηκε η πολιτική ποιότητα του Π. Χαϊκάλη», δήλωσε ο Γιώργος Αποστολόπουλος, αμέσως μετά το πόρισμα του εισαγγελέα.
Όπως έχει ήδη αναφέρει το www.bankingnews.gr, στο αρχείο μπαίνει η έρευνα για τις καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλη, περί απόπειρας χρηματισμού του, προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο βουλευτής είχε καταγγείλει συγκεκριμένα τον κ. Γιώργο Αποστολόπουλο, ο οποίος καταθέτοντας με την ιδιότητα του υπόπτου, αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας μάλιστα πως ο κ. Χαϊκάλης το περασμένο καλοκαίρι του είχε εκμυστηρευτεί πως ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει τους ΑΝΕΛ και να δεχθεί παντός είδους ανταλλάγματα για να δώσει θετική ψήφο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ειδικότερα σύμφωνα με το πόρισμα του αντιεισαγγελέα, Παναγιωτόπουλου, που διενήργησε την έρευνα, και την συγκατάθεση γνώμη του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Ισίδωρου Ντογιάκου δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις που απαιτεί ο νόμος για την άσκηση ποινικής δίωξης δωροδοκίας βουλευτή.
Ο εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει στο πόρισμα ότι δεν πείθεται για τη βασιμότητα της καταγγελίας Χαϊκάλη καθώς και ο φερόμενος ως μεσάζων Γιώργος Αποστολόπουλος είχε παγιδεύσει τον βουλευτή στη συνάντησή τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης