Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Βούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατεβάζει υποψήφιο ΠτΔ διότι υπάρχει ευκαιρία να αλλάξει κυβέρνηση

Ν. Βούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατεβάζει υποψήφιο ΠτΔ διότι υπάρχει ευκαιρία να αλλάξει κυβέρνηση
Τη δυσαρμονία ανάμεσα στο λαϊκό αίσθημα και τις πολιτικές που ακολουθούνται, υπογράμμισε ο γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος
Στην ευκαιρία που διαμορφώνεται για να αλλάξει η κυβέρνηση απέδωσε το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατεβάζει δικό του υποψήφιο για την προεδρία της Δημοκρατίας ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Νίκος Βούτσης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ υπογράμμισε την πραγματική δυσαρμονία που υπάρχει ανάμεσα στο λαϊκό αίσθημα και τις πολιτικές που ακολουθούνται, διευκρινίζοντας για μια ακόμη φορά ότι η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας δεν έχει σχέση με το πρόσωπο.
Ερωτηθείς σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις Στουρνάρα, δηλαδή ότι η ελληνική οικονομία θα δεχθεί ανήκεστο βλάβη σε περίπτωση μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, σημείωσε ότι ο διοικητής της ΤτΕ έκανε πολιτική εκτίμηση για την κατάσταση και πρόσθεσε ότι αν είχε στοιχεία θα έπρεπε να είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου όταν διεξαγόταν η συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή.
Αντιθέτως, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μέχρι πριν από λίγες ημέρες όλα πήγαιναν άριστα.
Τέλος και ερωτηθείς σχετικά σημείωσε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ τον ενδιαφέρει η επιστροφή στις αγορές το συντομότερο δυνατόν, πρόσθεσε ωστόσο ότι το μεγάλο πρόβλημα, ειδικά την τελευταία δεκαετία, είναι η κηδεμονία των αγορών επί της πολιτικής και της δημοκρατίας, κάτι που, όπως εκτίμησε, θα ανατραπεί με τους συσχετισμούς δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης