Τελευταία Νέα
Πολιτική

Alco: Μόλις 1 στους 10 Έλληνες θα ψήφιζαν το κόμμα του Γ. Παπανδρέου

Alco: Μόλις 1 στους 10 Έλληνες θα ψήφιζαν το κόμμα του Γ. Παπανδρέου
Μόλις 3 στους 10 οπαδούς τους ΠΑΣΟΚ δήλωσαν ότι θα στήριζαν τον πρώην πρωθυπουργό
Μόλις 1 στους 10 Έλληνες θα ψήφιζαν το κόμμα του Γ. Παπανδρέου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι» και μόλις 3 στους 10 οπαδούς τους ΠΑΣΟΚ δήλωσαν ότι θα στήριζαν τον πρώην πρωθυπουργό.
Όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της ALCO το 11% των Ελλήνων ψηφοφόρων και το 24% εντός του ΠΑΣΟΚ συμφωνούν με την πρόταση του πρώην πρωθυπουργού για Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και εκλογή νέου αρχηγού.
Στο ερώτημα για την πρόθεση στήριξης κόμματος υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, το 89% της ελληνικής κοινωνίας και το 70% των οπαδών του ΠΑΣΟΚ λένε «όχι». Επιπλέον, 1 στους 4 που δηλώνουν πως θα ψήφιζαν «κόμμα Γιώργου Παπανδρέου» ψηφίζει σήμερα ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι από τις 10 Δεκεμβρίου 2014 το www.bankingnews.gr ανέφερε:

Νέα δημοσκόπηση της Alco: Σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 28% έναντι 23,2% της ΝΔ

Σταθερό προβάδισμα 4,8 ποσοστιαίων μονάδων εξακολουθεί να διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, ενόσω τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών φουντώνουν διαρκώς.
Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό της εφημερίδας «Ποντίκι», ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 28% έναντι 23,2% της ΝΔ.
Στην τρίτη θέση ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 5,4% και έπονται το ΠΑΣΟΚ με 4,7% , το Ποτάμι με 4,3% , το ΚΚΕ με 4,3% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,3%.
Επί αναγωγή επί των αγκύρων, το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ διευρύνεται στο 5,3% καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση συγκεντρώνει 31% και η ΝΔ 25,7%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης