Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Σαμαρά – Τσίπρα και συμφωνία για εκλογές ζητά ο Συμεών Κεδίκογλου (ΠΑΣΟΚ)

Συνάντηση Σαμαρά – Τσίπρα και συμφωνία για εκλογές ζητά ο Συμεών Κεδίκογλου (ΠΑΣΟΚ)
Η χώρα θα οδηγηθεί διαφορετικά στα βράχια, τόνισε
Συνάντηση του πρωθυπουργού, Α. Σαμαρά, με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ζήτησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στη Βουλή, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2015.
Όπως ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου, πρέπει να υπάρξει εθνική συνεννόηση και συμφωνία για εκλογές, διαφορετικά η χώρα θα οδηγηθεί στα βράχια.
Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν θα πρέπει να είναι είδηση όταν ο πρωθυπουργός καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μιλήσουν», σημειώνοντας ότι «πρέπει να πουν ότι ένα, δύο, τρία θέματα πρέπει να τα κάνουμε και μετά να πάμε σε εκλογές.
»Ας αποφασίσει ο ελληνικός λαός και όποιος είναι ο κερδισμένος, να κληθεί να τα εφαρμόσει, διαφορετικά, η χώρα οδηγείται στα βράχια», σημείωσε.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αφού διευκρίνισε ότι θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό, επέκρινε τους χειρισμούς της συγκυβέρνησης, σημειώνοντας ότι «φταίμε και εμείς ως κυβέρνηση που από τον Ιούνιο και μετά είχαμε έναν αντιμνημονιακό οίστρο και προσπαθήσαμε να ανταγωνιστούμε το ΣΥΡΙΖΑ σ’ αυτόν τον τομέα: να φύγει το μνημόνιο, να φύγει το ΔΝΤ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης