Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Οχυρό» η Αθήνα - Στον δρόμο 7.000 αστυνομικοί - Μυρίζει μπαρούτι εν όψει της επετείου για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

«Οχυρό» η Αθήνα - Στον δρόμο 7.000 αστυνομικοί - Μυρίζει μπαρούτι εν όψει της επετείου για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα το πρωί και έως αύριο το μεσημέρι
Υπό αστυνομικό κλοιό θα βρεθεί από σήμερα έως και την Κυριακή η Αθήνα.
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ahmet Davutoglu, οι συγκεντρώσεις – πορείες στη μνήμη του  δολοφονημένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το Σάββατο αλλά και οι κινητοποιήσεις των συνδικάτων την Κυριακή, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού, έχουν θέσει σε συναγερμό τις αστυνομικές δυνάμεις.
Εκτιμάται ότι στους δρόμους της Αθήνας θα βρίσκονται επί ποδός 7.000 αστυνομικοί.
Λόγω της επίσκεψης Davutoglu τίθενται σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας από σήμερα το πρωί έως το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ από σήμερα το μεσημέρι θα κλείσουν και σταθμοί του Μετρό.
Εν τω μεταξύ σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Νίκο Ρωμανό έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στις 17:00 της Παρασκευής έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς».
Αύριο το μεσημέρι έχουν προγραμματιστεί στο κέντρο της Αθήνας συγκεντρώσεις για την επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου στον απόηχο των εξελίξεων για την υπόθεση του στενού φίλου του Ν. Ρωμανού.
Αναμένεται να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις και το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Τα συνδικάτα παίρνουν την σκυτάλη την Κυριακή, οπότε κορυφώνεται η συζήτηση στη Βουλή για την προϋπολογισμό του 2015.
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος στις 17.00 το απόγευμα, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή συνάντηση στις 17.30 το απόγευμα.

Έκκληση Κικίλια
ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, απηύθυνε έκκληση προς όλους - πολιτικά κόμματα, κοινωνικούς φορείς και πολίτες - να λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες «με μοναδικό οδηγό το ουσιαστικό συμφέρον του τόπου και το τι προστάζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα για μία ευνομούμενη Δημοκρατία».
Όπως σημειώνει στη δήλωσή του, ψηφίζεται ο προϋπολογισμός, είναι η ημέρα μνήμης για τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και επισκέπτεται την Αθήνα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.
«Αισθάνομαι την ανάγκη να επισημάνω ότι η Δημοκρατία δεν επιτρέπει σε κανένα να επιβουλεύεται την κοινωνική ειρήνη, τη σταθερότητα, το δικαίωμα στην ιδιωτική και δημόσια περιουσία, δεν επιτρέπει καμία ανοχή απέναντι στον οποιαδήποτε επιχειρήσει να την αμαυρώσει» υπογραμμίζει ο κ. Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης