Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Διάκριση του Ομίλου Saxo Bank για τα CFDs

tags :
Διάκριση του Ομίλου Saxo Bank για τα CFDs
Μεγάλο εύρος CFDs στις πλατφόρμες συναλλαγών της Saxo Bank – Τα CFDs αποτελούν ευέλικτα εργαλεία για επενδύσεις σε μετοχές και δείκτες μετοχών, παρέχοντας περισσότερες ευκαιρίες με μικρότερη επένδυση
Η Saxo Bank, ο ειδικός στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της στο Ηνωμένο Βασίλειο, Saxo Capital Markets, ανακηρύχθηκε ο καλύτερος πάροχος CFDs στα αναγνωρισμένα βραβεία Investors Chronicle & Financial Times Investment Awards 2014.
Tα συγκεκριμένα βραβεία ψηφίζονται από τους αναγνώστες των δύο αυτών καταξιωμένων εντύπων (Investors Chronicle και Financial Times), ενώ έχουν ως στόχο να αναγνωρίσουν και να αναδείξουν την αριστεία στον τομέα των επενδύσεων.
Η Saxo Bank αναπτύσσει με γρήγορους ρυθμούς το εύρος των προσφερόμενων προϊόντων της, ενώ ο όγκος των συναλλαγών που πραγματοποιούν οι πελάτες της σε μετοχές και CFDs έχει πενταπλασιαστεί από το 2009.
Η ανάπτυξη αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της σημαντικής και συνεχούς επένδυσης της Τράπεζας για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας για συναλλαγές σε πολλές κατηγορίες προϊόντων, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της να προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση στις καλύτερες διαθέσιμες επενδυτικές ευκαιρίες.
Σήμερα, η Saxo Bank προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών σε περισσότερα από 30.000 χρηματοοικονομικά προϊόντα, μεταξύ των οποίων Συνάλλαγμα, Μετοχές, CFDs, Εμπορεύματα, Futures (ΣΜΕ), Contract Options και Stock Options.
Ειδικότερα, τα CFDs αποτελούν ευέλικτα εργαλεία για συναλλαγές σε ανοδικές και πτωτικές αγορές και οι επενδυτές μπορούν μέσα από τις πλατφόρμες της Saxo Bank να δημιουργήσουν θέσεις αγοράς ή πώλησης σε περισσότερες από 8.800 μετοχές (όπως η Apple, η Google, η Alibaba), σε 23 διεθνείς δείκτες (όπως ο DAX, ο S&P 500, ο FTSE 100), ή ακόμα να διαπραγματευτούν CFDs Εμπορευμάτων, Ομολόγων και Συναλλάγματος.
Μέσω των CFDs, οι επενδυτές μπορούν να έχουν περισσότερες ευκαιρίες με μικρότερο κόστος, τόσο ως προς τις απαιτήσεις κεφαλαίου, καθώς η διαπραγμάτευση στα CFDs χρησιμοποιεί περιθώριο ασφάλισης, όσο και ως προς λοιπές χρεώσεις, καθώς για παράδειγμα στα CFDs Εμπορευμάτων και Συναλλάγματος δεν υπάρχει προμήθεια και όλες οι χρεώσεις συμπεριλαμβάνονται στο spread των τιμών αγοράς και πώλησης.
Σχολιάζοντας τη βράβευση, ο Søren Nedergaard, Επικεφαλής CFDs και Εισηγμένων Προϊόντων στη Saxo Bank, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη βράβευση σε μια τόσο ανταγωνιστική αγορά όπως αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το βραβείο καταδεικνύει την ικανότητά μας να προσφέρουμε άριστη ποιότητα υπηρεσιών, όχι  μόνο στην αγορά συναλλάγματος όπου πρωτοπορήσαμε  περισσότερο από δύο δεκαετίες πριν, αλλά και σε εισηγμένα προϊόντα, όπου οι πελάτες μας εμφανίζονται ολοένα και πιο δραστήριοι.
Στρατηγική μας αποτελεί να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, αναβαθμίζοντας την πλατφόρμα μας, εμπλουτίζοντας το εύρος των προϊόντων μας και προσφέροντας στους πελάτες μας πρόσβαση στις καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης