Πολιτική

Επίσκεψη Κ. Παπούλια στο υπ. Εθνικής Άμυνας: «Παράγοντας ασφάλειας οι Ένοπλες Δυνάμεις σε μια περιοχή με πολλούς κινδύνους»

Επίσκεψη Κ. Παπούλια στο υπ. Εθνικής Άμυνας: «Παράγοντας ασφάλειας οι Ένοπλες Δυνάμεις σε μια περιοχή με πολλούς κινδύνους»
Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά από πρόσκληση του κ. Δένδια
Μία επίσκεψη με ιδιαίτερη σημασία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε μία περίοδο με πολλούς κινδύνους στην περιοχή.
Μάλιστα μετά από τη συνάντησή του με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια ο κ. Παπούλιας επισήμανε πως οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι παράγοντας ασφάλειας και ειρήνης σε μια περιοχή που κλυδωνίζεται από πολλούς κινδύνους, σημειώνοντας την ετοιμότητα τους να προασπίσουν τα εθνικά συμφέροντα.
«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ετοιμότητας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια της χώρας και την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και της εδαφικής ακεραιότητας. Σε μια περιοχή που υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι που κλυδωνίζουν την περιοχή, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι παράγοντας ασφάλειας και ειρήνης. Και αυτό οφείλεται σε όλους τους άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, στην πολιτική ηγεσία, στον κύριο υπουργό, που του εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια του έργου του» τόνισε ο κ. Παπούλιας.
Παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. Δένδια, αλλά και τη στρατιωτική ηγεσία, για την πρόσκλησή του, σημειώνοντας ότι «ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης