Πολιτική

Στις κάλπες την Κυριακή οι δημότες Καισαριανής, Μάνδρας - Ειδυλλίας και Τροιζηνίας - Μεθάνων

Στις κάλπες την Κυριακή οι δημότες Καισαριανής, Μάνδρας - Ειδυλλίας και Τροιζηνίας - Μεθάνων
Ένας γύρος σε Καισαριανή και δύο γύροι σε Μάνδρα - Ειδυλλία και Τροιζηνία - Μέθανα
Kάλπες σε τρεις δήμους στην Ελλάδα θα στηθούν την προσεχή Κυριακή 30, προκειμένου οι δημότες να εκλέξουν τις νέες δημοτικές αρχές.
Ειδικότερα, οι επαναληπτικές εκλογές θα διεξαχθούν σε Καισαριανή, Μάνδρα-Ειδυλλία και Τροιζηνία-Μέθανα.
Οι δημότες Καισαριανής θα κληθούν να επιλέξουν την Κυριακή για τη νέα τοπική διοίκηση ανάμεσα στη Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής (ΣΥΡΙΖΑ) με επικεφαλής τον Γ.Κοντόσταυλο, ο οποίος αναδείχτηκε δήμαρχος βάσει των αποτελεσμάτων του Μαΐου και τη Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής (ΚΚΕ) με υποψήφιο δήμαρχο τον Η.Σταμέλο.
Η Λαϊκή Συσπείρωση είχα λάβει την τρίτη θέση και είχε τεθεί εκτός β” γύρου για μόλις μία ψήφο. Η παράταξη είχε από την αρχή ενημερώσει ότι θα καταθέσει ένσταση, υποστηρίζοντας ότι στην καταμέτρηση ψήφων του α” γύρου υπήρξαν ψηφοδέλτιά της που καταμετρήθηκαν κακώς ως άκυρα.
Δύο Κυριακές θα χρειαστούν οι δημότες Μάνδρας-Ειδυλλίας και Τροιζηνίας-Μεθάνων για να επιλέξουν νέες δημοτικές αρχές, καθώς η διαδικασία επαναλαμβάνεται από την αρχή. Και στις δύο περιπτώσεις κατατέθηκαν ενστάσεις που είχαν να κάνουν με το μέγεθος των ψηφοδελτίων. Ο β” γύρος των εκλογών ορίστηκε για την 7η Δεκεμβρίου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης