Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ντ. Μπακογιάννη (Ν.Δ.): Ζητά άμεση έναρξη της διαδικασίας εκλογής ΠτΔ – Να μην κλείσει η Βουλή τα Χριστούγεννα

Ντ. Μπακογιάννη (Ν.Δ.): Ζητά άμεση έναρξη της διαδικασίας εκλογής ΠτΔ – Να μην κλείσει η Βουλή τα Χριστούγεννα
Ψυχρολουσία χαρακτήρισε για τον ΣΥΡΙΖΑ τα όσα έγιναν στο Λονδίνο η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Την άμεση έναρξη της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας ζήτησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, προτείνοντας μάλιστα να μην κλείσει η Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα.
Σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι «κάθε μέρα που περνάει, με την εικόνα της αστάθειας και της αβεβαιότητας, είναι εις βάρος της ελληνικής οικονομίας» και πρόσθεσε ότι πρέπει να ξεκινήσει τώρα η διαδικασία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να μην κλείσει η Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα.
Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι πρέπει «να είμαστε ενωμένοι» και σημείωσε ότι η χώρα έχει «κρίση βαθιά πολιτική, όχι οικονομική».
«Οφείλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό των πολιτών με υπευθυνότητα και αλήθεια και από εκεί και πέρα ο λαός είναι ο κριτής όλων μας», τόνισε.
Ακόμη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «δεν είμαστε στο "πάρα πέντε", είμαστε στο "και πέντε"» και συμπλήρωσε ότι «οι κορώνες λαϊκισμού έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στους δανειστές μας».
«Σήμερα η επιλογή είναι μία: εθνική συνεννόηση στα βασικά. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό αυτή η εικόνα», τόνισε.
Ερωτηθείσα σχετικά με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτές παρουσιάστηκαν και από τις επαφές των κ.κ. Σταθάκη και Μηλιό στο Λονδίνο, ανέφερε ότι «για να μπορέσει να κρατικοποιήσει αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να βάλει άλλους τρεις ΕΝΦΙΑ», ενώ χαρακτήρισε «ψυχρολουσία» για τον ΣΥΡΙΖΑ, όσα έγιναν με την ενημέρωση στο Λονδίνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης