Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άμεση συνάντηση Σαμαρά - Τσίπρα ζητά η Ντ. Μπακογιάννη - «Να παραμερίσουν τις διαφορές τους ώστε να αντιμετωπίσουν την τρόικα»

Άμεση συνάντηση Σαμαρά - Τσίπρα ζητά η Ντ. Μπακογιάννη - «Να παραμερίσουν τις διαφορές τους ώστε να αντιμετωπίσουν την τρόικα»
Δυναμική παρέμβαση της βουλευτού της ΝΔ, Ντ. Μπακογιάνη - Ζητά συνάντηση Σαμαρά - Τσίπρα «εδώ και τώρα»
Πληθαίνουν οι φωνές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας που ζητούν συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.
Μάλιστα σειρά είχε η Ντόρα Μπακογιάννη που ζήτησε να γίνει άμεσα συνάντηση ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα, προτρέποντας τους δύο πολιτικούς αρχηγούς να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες με την Τρόικα.
Μάλιστα, όπως σημειώνει ο «Βηματοδότης», η βουλευτής της ΝΔ έφερε και το παράδειγμα της συνάντησης Μητσοτάκη-Παπανδρέου: «Δεν μπορεί να ήταν λιγότερες οι διαφορές Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Μητσοτάκη απ' ό,τι είναι οι διαφορές που χωρίζουν τον Σαμαρά και τον Τσίπρα. Και όμως, οι Παπανδρέου και Μητσοτάκης κατάφεραν και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι».
Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι αν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι θα τα βρουν.
Μάλιστα, δεν παρέλειψε να εκφράσει και τις αντιρρήσεις της για τον τρόπο που γίνονται οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα: «Πρέπει επιτέλους να βάλουμε και εμείς στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τις δικές μας προτεραιότητες και όχι να ακολουθούμε μόνον ό,τι μας λέει η Τρόικα. Εχει πολλαπλή σημασία αυτό που λέω», είπε.
Όσον αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ πριν από λίγες ημέρες ήταν σχεδόν σίγουρη ότι θα βρεθούν περί τους 170 και πλέον βουλευτές, υποστήριξε ότι «όσο διαρκούν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μας τόσο απομακρύνεται η υπόθεση εκλογής Προέδρου».
Υπενθυμίζεται ότι υπέρ του ενδεχόμενου συνάντησης των δύο ανδρών έχουν ταχθεί και άλλα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, όπως ο βουλευτής, Γ. Μιχελάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης