Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Saxo Bank: Νέες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο για τα προϊόντα και τις πλατφόρμες συναλλαγών

tags :
Saxo Bank: Νέες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο για τα προϊόντα και τις πλατφόρμες συναλλαγών
Αναγνωρίζεται η συνεχής προσπάθεια της Saxo Bank για ενίσχυση των επιλογών των ιδιωτών επενδυτών σε προϊοντικό και τεχνολογικό επίπεδο.
Νέες διακρίσεις απέσπασε η Saxo Bank, ο ειδικός στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, σε διεθνές επίπεδο, προερχόμενες από καταξιωμένους θεσμούς και αναγνωρίζοντας τη συνεχή προσπάθεια της Τράπεζας να διευρύνει τις προϊοντικές επιλογές των ιδιωτών επενδυτών, καθώς και να βελτιώνει την επενδυτική εμπειρία τους μέσα από τις πλατφόρμες της.
Συγκεκριμένα, η Saxo Bank ανακηρύχθηκε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ως ο «Καλύτερος Πάροχος Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης και Δικαιωμάτων Προαίρεσης» (Best Online Futures & Options Provider) στα «Shares Magazine Awards».
Παράλληλα, ο βραχίονας της Saxo Bank στη Λατινική Αμερική απέσπασε τρεις διακρίσεις στα «Global Banking and Finance Review Awards 2014»: «Καλύτερη Πλατφόρμα για Συνάλλαγμα» (Best Forex Platform), «Καλύτερος Πάροχος Ρευστότητας σε διαφορετικά προϊόντα» (Best Multi-Asset Liquidity Provider) και «Καλύτερη Πλατφόρμα Συναλλαγών για Κινητά Τηλέφωνα» (Best Mobile Trading Platform).
Η βράβευση της Saxo Bank στα «Shares Magazine Awards», τα οποία ψηφίζονται από τους αναγνώστες του  περιοδικού, καταδεικνύει την έμφαση που δίνει η Τράπεζα στην προσφορά προϊόντων Futures και Options τα τελευταία χρόνια. Κατά τη διάρκεια του 2014, η Saxo Bank εισήγαγε στην πλατφόρμα της Δικαιώματα Προαίρεσης Μετοχών (Stock Options), παρέχοντας τη δυνατότητα τόσο σε ιδιώτες όσο και σε θεσμικούς επενδυτές να πραγματοποιούν συναλλαγές σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, μέσα από έναν μόνο λογαριασμό, και να αξιοποιούν στο μέγιστο τη δυνατότητα χρήσης περιθωρίου ασφάλισης σε αυτές.
Επιπλέον, η εισαγωγή των Stock Options επέκτεινε ακόμα περισσότερο το εύρος των προϊόντων Futures και Options που προσφέρει η Saxo Bank – το μεγαλύτερο στην αγορά σήμερα – το οποίο πλέον καλύπτει τα Futures, τα Futures Options, τα Options δεικτών καθώς και τα Stock Options.
Με τον τρόπο αυτό, δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες της να αναβαθμίσουν τις προσωπικές επενδυτικές στρατηγικές τους, αντισταθμίζοντας τον κίνδυνο από την έκθεση και αυξάνοντας τα έσοδά τους.
Τέλος, ιδιαίτερα σημαντικές είναι και οι διακρίσεις που απέσπασε η Saxo Capital Markets Agente de Valores S.A, όπως ονομάζεται ο βραχίονας της Saxo Bank στη Λατινική Αμερική, στο πλαίσιο των «Global Banking and Finance Review Awards 2014», τα οποία αναγνωρίζουν την καινοτομία και τα σημαντικά επιτεύγματα που συντελούνται στην παγκόσμια χρηματοοικονομική κοινότητα.
Στο πλαίσιο αυτό, οι συγκεκριμένες διακρίσεις επιβραβεύουν την επένδυση της Saxo Bank στην καινοτόμο τεχνολογία, η οποία διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και διάδοση των συναλλαγών μέσα από κινητά τηλέφωνα.
Σημειώνεται ότι πλέον περισσότερο από το 20% των συναλλαγών των πελατών της Saxo Bank πραγματοποιείται μέσα από την εφαρμογή της πλατφόρμας για κινητά τηλέφωνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης