Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στον Εισαγγελέα οι Β. Μαρινάκης και Γ. Σαρρής (ΕΠΟ) για την επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ - Αναβλήθηκε η κατάθεση του Δ. Μελισσανίδη

Στον Εισαγγελέα οι Β. Μαρινάκης και Γ. Σαρρής (ΕΠΟ) για την επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ - Αναβλήθηκε η κατάθεση του Δ. Μελισσανίδη
Θα οριστεί νέα ημερομηνία κατάθεσης για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ
Στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κ. Σιμιτζόγλου κατέθεσαν σήμερα οι κ.κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιώργος Σαρρής, σχετικά με τη δολοφονική επίθεση εναντίον του αντιπροέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Χρ. Ζωγράφου.
Εξερχόμενος των δικαστηρίων, ο ισχυρός «άνδρας» της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπογράμμισε πως «όλοι μαζί πρέπει να σταματήσουμε αυτή την βρωμιά».
«Ό,τι είχα να πω το είπα στον Εισαγγελέα» σημείωσε εν συνεχεία.
Ας σημειωθεί πως ο Β. Μαρινάκης είχε «φωτογραφίσει» ως υπαίτιο για την επίθεση στον Χρ. Ζωγράφου τον Δ. Μελισσανίδη, ο οποίος με τη σειρά του επέρριψε την ευθύνη στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Όσον αφορά τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Εισαγγελέας ανέλαβε τη σημερινή τους συνάντηση.
Έτσι, η κατάθεση του Δ. Μελισσανίδη αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Τι μετέδιδε στις 17 Νοεμβρίου το bankingnews.gr
Η σκληρότατη κόντρα – αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ των δύο ισχυρότερων ελλήνων επιχειρηματιών του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν έχει προηγούμενο…ενώ πολλοί ανησυχούν ότι μπορεί να έχει και πολιτικές προεκτάσεις η κόντρα αυτή.
Όλα ξεκίνησαν από τις καταγγελίες Μαρινάκη που ελέγχει τον Ολυμπιακό φωτογραφίζοντας άμεσα τον Δημήτρη Μελισσανίδη που ελέγχει την ΑΕΚ…για την επίθεση που δέχθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Χριστόφορος Ζωγράφου.
Το παράδοξο είναι ότι οι καταγγελίες Μαρινάκη, δεν συνοδεύτηκαν από αποδεικτικό υλικό.
Τουναντίον κατηγόρησε τον Μελισσανίδη για μια ακόμη φορά καθώς είναι γνωστή η σκληρότατη κόντρα των δύο επιχειρηματιών εδώ και πολύ καιρό.
Για το θέμα αυτό τους έχει καλέσει ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου μάλλον 18 ή 19 Νοεμβρίου προκειμένου να παρουσιάσουν στοιχεία και να γίνουν συστάσεις.
Όμως ο αθλητικός εισαγγελέας έχει νομική υποχρέωση να ζητήσει εξηγήσεις από τον επιχειρηματία Μαρινάκη ώστε να προσκομίσει στοιχεία για τις κατηγορίες κατά του Μελισσανίδη καθώς στην αντίθετη των περιπτώσεων θα καταδειχθεί ότι έριξε λάσπη στον ανεμιστήρα.
Πρωτίστως να αναφερθεί ότι ο ξυλοδαρμός του Ζωγράφου είναι απόλυτα καταδικαστέος πέραν από το ήθος που πρέπει να διέπει τον αθλητισμό.
Ωστόσο ο Μαρινάκης πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία γιατί αν δεν το πράξει τότε η όλη υπόθεση θα γυρίσει εναντίων του ως συκοφαντία.
Κύκλοι στον αθλητικό χώρο μας επισημαίνουν το εξής «προκαλεί μεγάλη απορία γιατί ο Μαρινάκης χωρίς στοιχεία κατηγόρησε τον Μελισσανίδη.
Είναι πολύ πιθανό να το έπραξε ως αντιπερισπασμό γιατί μέσα στις επόμενες 15 με 18 ημέρες θα παρουσιαστεί το πόρισμα του εισαγγελέα Κορέα το οποίο θα είναι πολύ σκληρό».
Αν λέμε αν…για να μην προκαταβάλουμε την δικαιοσύνη, το πόρισμα Κορέα αποδειχθεί σκληρό για τον Μαρινάκη, ο οποίος κατηγορείται μαζί με άλλους για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, τότε εύλογα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι ο Μαρινάκης ενέπλεξε τον μεγάλο του επιχειρηματικό αντίπαλο τον Μελισσανίδη για λόγους επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων»

Τι απάντησε ο Μελισσανίδης στον Μαρινάκη…
«Με τεράστιο ενδιαφέρον παρακολουθώ την συγκινητική προσπάθεια του κ. Μαρινάκη να βάλει τέλος στην βρωμιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου!!!!
Αυτοί που έχουν κληθεί εδώ και πολύ καιρό να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στους εισαγγελείς στο πλαίσιο της έρευνας για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, αυτοί που κατηγορούνται για εκβιασμούς, δωροδοκίες, ξυλοδαρμούς και ανατινάξεις, που έχουν καταστρατηγήσει κάθε αξία υγιούς ανταγωνισμού απαξιώνοντας το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, έχουν το θράσος να μιλούν για ηθική, αξίες και πρόοδο.
Την ίδια στιγμή που ο φίλαθλος κόσμος στην Ελλάδα ξέρει ότι δεν έχουμε έντιμο ποδόσφαιρο.
Έχουμε ανέντιμο σύστημα.
Εγκληματική οργάνωση.
Πρωτάθλημα μαϊμού.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με θράσος μας κάνει μαθήματα ηθικής και χτίζει την άμυνά του.
Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ανακάλυψε με αφορμή το θλιβερό και καταδικαστέο γεγονός του ξυλοδαρμού του Χριστόφορου Ζωγράφου, δείχνουν άνθρωπο σε κατάσταση πανικού.
Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του εν όψει του αναμενόμενου «πορίσματος» του Αθλητικού Εισαγγελέα.
Αντιλαμβάνομαι επίσης την ανάγκη του να στρέψει την προσοχή του κοινού σε τρίτους.
Με την μόνη διαφορά ότι ο ένοχος δεν μπορεί να δημιουργεί ενόχους.
Μάλλον ψάχνει για πρόθυμους ηλίθιους ο υπό διπλή εισαγγελική δίωξη για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.
Να δικαστεί η εγκληματική οργάνωση,
να απελευθερωθεί το ποδόσφαιρο,
να πάψει να είναι τσιφλίκι του ενός.
Ας το χωνέψουν επιτέλους ότι το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους.
Για μια ακόμη φορά καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση στον κ. Ζωγράφο.
Την απάντηση στον συκοφάντη θα δώσουν τα Αρμόδια Ελληνικά Δικαστήρια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης