Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα οι δύο απαγωγείς της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα οι δύο απαγωγείς της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης
Συνεχίζει τις έρευνες η αστυνομία για τον εντοπισμό του συνεργού τους
Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν σήμερα οι δύο απαγωγείς της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, ο 48χρονος Έλληνας και ο 53χρονος ομογενής από το Καζακστάν, οι οποίοι σχεδίασαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν την απαγωγή.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του συνεργού τους, ενός Αλβανού με το όνομα «Αλέκος», ο οποίος σύμφωνα με τους δύο συλληφθέντες ενήργησε ως τσιλιαδόρος και φύλακας της 27χρονης κοπέλας.
Οι δύο απαγωγείς αντιμετωπίζουν τις κατά περίπτωση κατηγορίες της αρπαγής, ληστείας, εκβίασης και απλών σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και κατά συρροή, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ο 48χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της απαγωγής, υποστηρίζει ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια και ότι σχεδίασε την απαγωγή όταν έμαθε πως η κοπέλα ήταν ανιψιά παράγοντα του ποδοσφαίρου, ενώ ο 53χρονος ομογενής υποστηρίζει ότι ήταν απλώς ο συνεργός και ότι η συμμετοχή του περιοριζόταν στην αρπαγή της κοπέλας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης