Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ποινική δίωξη για κακούργημα και πλημμέλημα ασκήθηκε στους δύο συλληφθέντες για την απαγωγή της 27χρονης από τον εισαγγελέα

Ποινική δίωξη για κακούργημα και πλημμέλημα ασκήθηκε στους δύο συλληφθέντες για την απαγωγή της 27χρονης από τον εισαγγελέα
Ποινική δίωξη  ασκήθηκε  από τον εισαγγελέα σε βάρος ενός ακόμη συνεργού τους
Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα, άσκησε ο εισαγγελέας στους δύο συλληφθέντες για την απαγωγή στις 31 Οκτωβρίου της 27χρονης φοιτήτριας, ανιψιάς του μεγαλομετόχου του Αστέρα Τρίπολης.
Πρόκειται, για δύο άνδρες ελληνικής καταγωγής, 48 και 53 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για :
α. αρπαγή κατά συναυτουργία με σκοπό τον εξαναγκασμό στην καταβολή λίτρων (επιβαρυντική περίπτωση με αυστηρότερη ποινική μεταχείριση).
β. εκβίαση κατά συναυτουργία με σωματική βία.
γ. παράνομη οπλοκατοχή.
Ποινική δίωξη για τις ίδιες αξιόποινες πράξεις ασκήθηκε επίσης από τον εισαγγελέα σε βάρος ενός ακόμη συνεργού τους, που διαφεύγει μέχρι στιγμής τη σύλληψη.
Έρευνες στην Αττική διεξάγει αυτήν την ώρα η Ασφάλεια για τον εντοπισμό του τρίτου απαγωγέα της 27χρονης.
Όπως φαίνεται από τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, οι τρεις συνεργοί αποφάσισαν να απαγάγουν την 27χρονη πριν από έξι μήνες και ετοίμασαν ένα λεπτομερές σχέδιο, στο οποίο όμως δεν μπόρεσαν να προβλέψουν το λάθος που οδήγησε στον εντοπισμό τους.
Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι τρεις άνδρες για την απαγωγή της 27χρονης.
Κορυφώνονται οι έρευνες της ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό του κρησφύγετου των δραστών της απαγωγής της 27χρονης φοιτήτριας.
Οι έρευνες της ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό του κρησφύγετου των δραστών επικεντρώνονται στην πειροχή της Λούτσας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης