Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Σημαντικός ο ρόλος της ERB ασφαλιστικές υπηρεσίες στην αποζημίωση της Creta Farms

Σημαντικός ο ρόλος της ERB ασφαλιστικές υπηρεσίες στην αποζημίωση της Creta Farms
Από την πρόσφατη πυρκαγιά στην Κρήτη
Η πρόσφατη πυρκαγιά στις αποθήκες του εργοστασίου της Creta Farms στο Ρέθυμνο, θα μπορούσε να απειλήσει τη βιωσιμότητα της μεγαλύτερης εταιρείας του κλάδου, εάν δεν υπήρχε η πρόνοια της διοίκησης για την ενδεδειγμένη ασφαλιστική κάλυψη.
Συγχρόνως, καθοριστικός παράγοντας στη γρήγορη ανάκαμψη της εταιρείας από την πυρκαγιά, υπήρξε ο σωστός συντονισμός όλων των μερών που εμπλέκονται στην αποζημίωση, δηλαδή των ασφαλιστικών εταιρειών, των πραγματογνωμόνων και των τεχνικών συμβούλων, αλλά και των αρμοδίων διευθύνσεων και λειτουργιών της ίδιας της επιχείρησης.
Το συντονισμό όλων των παραπάνω είχε η εταιρεία ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες AEMA, η οποία, σε συνεργασία με τους δυο επιχειρηματίες Μάνο και Τάκη Δομαζάκη, αλλά και τις 5 ασφαλιστικές εταιρίες που ασφαλίζουν το Εργοστάσιο Groupama, Εθνική, Ευρώπη, Generali και Αγροτική, κατάφεραν η ζημιά να αποζημιωθεί στο χρόνο ρεκόρ των 3 μηνών και στο ποσό των 9.150.000 €.
Ο κος Μάνος Δομαζάκης μετά την εκταμίευση της αποζημίωσης και αφού ευχαρίστησε τις ασφαλιστικές εταιρίες για την άμεση ανταπόκρισή τους, σχολίασε: «Στην περίπτωσή μας, επιβεβαιώθηκε ότι τα ασφάλιστρα που πληρώναμε τόσα χρόνια ήταν επένδυση, που τώρα απέδωσε τα μέγιστα» ενώ ο κος Τάκης Δομαζάκης πρόσθεσε «είμαστε ευτυχώς προνοητικοί που σε συνεργασία με την ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες AEMA ασφαλίσαμε την απώλεια των κερδών μας».
Η κυρία Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες AEMA, δήλωσε: «Σε μια σωστή ασφάλιση είναι απολύτως απαραίτητο να υπάρχει συνεχής και εποικοδομητική συνεργασία του πελάτη με τον μεσίτη του. Στην περίπτωση της Creta Farms, αυτή ήταν εξαιρετική. Χρειάζεται από την πλευρά του επιχειρηματία η διορατικότητα να αντιληφθεί τις επιπτώσεις μιας σοβαρής ζημιάς, στο μέλλον της επιχείρησής του, ώστε να αξιοποιήσει σωστά τις συμβουλές και προτάσεις του μεσίτη του και να αγοράσει τα κατάλληλα ασφαλιστικά προϊόντα, που θα τον προστατεύσουν πραγματικά στα δύσκολα»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης