Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Προσκλητήριο» Μαζιώτη στον αναρχικό χώρο για τις φυλακές τύπου Γ - Συναγερμός στην ΕΛΑΣ μετά τη νέα παρέμβαση του τρομοκράτη

«Προσκλητήριο» Μαζιώτη στον αναρχικό χώρο για τις φυλακές τύπου Γ - Συναγερμός στην ΕΛΑΣ μετά τη νέα παρέμβαση του τρομοκράτη
Παράλληλα απευθύνεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον των καταδικασμένων μελών της «17 Νοέμβρη» Τζωρτζάτου και Γιωτόπουπουλου
Νέο κείμενο-παρέμβαση του φυλακισμένου Νίκου Μαζιώτη, που διαβάστηκε στην ανοικτή συνέλευση Αναρχικών/Αντιεξουσιαστών, ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης, με το οποίο προτείνει το μετασχηματισμό της σε συνέλευση αλληλεγγύης για όλους τους πολιτικούς κρατούμενους και φυλακισμένους αγωνιστές.
Το φυλακισμένο μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, επιχειρεί να καθοδηγήσει σε μία οργανωμένη αντίδραση του αναρχικού χώρου στην κατασκευή των φυλακών τύπου Γ στον Δομοκό.
Σημειώνεται ότι στο εσωτερικό της ελληνικής αστυνομίας έχει σημάνει συναγερμός, καθώς εκτιμάται ότι ο Νίκος Μαζιώτης, στοχεύει στη δημιουργία ενός αναρχικού «δικτύου», που θα αντιδράσει οργανωμένα στην κατασκευή των συγκεκριμένων φυλακών.
Ο φυλακισμένος τρομοκράτης καλεί σε γενικευμένη δράση τον αναρχικό χώρο ενάντια στις φυλακές τύπου Γ, ως ένα μέρος της αλληλεγγύης προς όλους τους πολιτικούς κρατούμενους και φυλακισμένους αγωνιστές που προορίζονται για τις φυλακές τύπου Γ, ανεξάρτητα από την διαφορετικότητα των υποθέσεων.
«Η δράση ενάντια στις φυλακές τύπου Γ δεν μπορεί παρά να είναι μέρος της αλληλεγγύης προς όλους τους πολιτικούς κρατούμενους και φυλακισμένους αγωνιστές, προτείνω τον μετασχηματισμό της συνέλευσης για τις φυλακές τύπου Γ σε μια συνέλευση αλληλεγγύης για όλους τους πολιτικούς κρατούμενους και φυλακισμένους αγωνιστές, κι όχι μόνο σε όσους είναι καταδικασμένοι ή κατηγορούνται για συμμετοχή σε ένοπλες Επαναστατικές Οργανώσεις αλλά και για συντρόφισσες και συντρόφους που αντιμετωπίζουν την κρατική καταστολή για άλλες μορφές αγώνα, διαδηλώσεις, καταλήψεις, συγκρούσεις στον δρόμο με την αστυνομία».
Επίσης, στο ίδιο κείμενο απευθύνεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον των καταδικασμένων μελών της «17 Νοέμβρη» Τζωρτζάτου και του Γιωτόπουπουλου.
«Η αλληλεγγύη έχει ένα μόνο πολιτικό κριτήριο, ότι οι κρατούμενοι κι οι μορφές δράσης που επέλεξαν όπως ο ένοπλος αγώνας, το αντάρτικο κι οποιαδήποτε άλλη μορφή δράσης για τα οποία βρέθηκαν στην φυλακή είναι μέρος του κοινού αγώνα και του κινήματος για την ανατροπή του κεφαλαίου και του κράτους, για την Κοινωνική Επανάσταση. Αυτοί για τους οποίους δεν ισχύει αυτό το κριτήριο είναι οι καταδότες και οι αποκηρύσσαντες, όπως ο Τζωρτζάτος που κατέδωσε συντρόφους του στην υπόθεση της 17Ν, χωρίς πίεση, βία και βασανιστήρια και ο Γιωτόπουλος που καταδίκασε την δράση της 17Ν στο δικαστήριο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης