Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intrakat: Συγχώνευση με απορρόφηση της Πρίσμα Δομή ΑΤΕ

tags :
Intrakat: Συγχώνευση με απορρόφηση της Πρίσμα Δομή ΑΤΕ
Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν στο Χ.Α. το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης
Την έγκριση του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρείας Πρίσμα Δομή ΑΤΕ από την Intrakat ανακοίνωσαν στο Χρηματιστήριο Αθηνών τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών.
Το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης προβλέπει μεταξύ άλλων τη μεταβίβαση από την Πρίσμα Δομή του συνόλου της περιουσίας της (ενεργητικό και παθητικό) στην Intrakat, με βάση την περιουσιακή της κατάσταση, η οποία φαίνεται στον ισολογισμό μετασχηματισμού της 31.08.2014 και όπως αυτή θα διαμορφωθεί μέχρι τη νόμιμη ολοκλήρωση της συγχώνευσης.
Η Intrakat θα καταστεί αποκλειστική κυρία, νομέας, κάτοχος και δικαιούχος κάθε περιουσιακού στοιχείου της απορροφώμενης εταιρείας.
Η Intrakat έχει μετοχικό κεφάλαιο 31.489.780,00 ευρώ διαιρούμενο σε 23.154.250 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,36 ευρώ η κάθε μία.
H Πρίσμα Δομή έχει μετοχικό κεφάλαιο 6.426.375,00 ευρώ διαιρούμενο σε 1.285.275 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 5,00 ευρώ η κάθε μία.
Η Intrakat κατέχει το 100% των μετοχών της Πρίσμα Δομή με αξία κτήσεως 6.426.375,00 ευρώ.
Το μετοχικό κεφάλαιο της Intrakat, σημειώνεται στην ανακοίνωση, δεν θα μεταβληθεί και δεν υποχρεούται στην έκδοση νέων μετοχών, καθώς κατέχει το σύνολο των μετοχών της Πρίσμα Δομή και η αξία κτήσεως αυτών είναι ίση με το μετοχικό κεφάλαιο της τελευταίας.
Με την ολοκλήρωση της συγχώνευσης οι μετοχές της Πρίσμα Δομή θα ακυρωθούν ως μη έχουσες καμία αξία.
Με την ολοκλήρωση της συγχώνευσης η απορροφούσα εταιρεία υποκαθίσταται αυτοδίκαια και χωρίς καμία άλλη διατύπωση, σύμφωνα με το νόμο, σε όλα τα δικαιώματα, υποχρεώσεις και έννομες σχέσεις της απορροφούμενης εταιρείας και η μεταβίβαση αυτή εξομοιώνεται με καθολική διαδοχή.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης