Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το παρασκήνιο της μετακίνησης του Ν. Δένδια στο υπ. Εθνικής Άμυνας - Επιβεβαίωση του bankingnews

Το παρασκήνιο της μετακίνησης του Ν. Δένδια στο υπ. Εθνικής Άμυνας - Επιβεβαίωση του bankingnews
Ο κ. Δένδιας αποκάλυψε ότι έμαθε για την μετακίνηση του μόλις 2 ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση
Τον τρόπο με τον οποίο έμαθε την μετακίνηση του από το υπουργείo Ανάπτυξης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποκάλυψε στους δημοσιογράφους, ο Νίκος Δένδιας σε πηγαδάκι στη Βουλή.
Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες το bankingnews.gr ότι τι έμαθε μόλις 2 ώρες πριν ανακοινωθεί η μετακίνηση του ο κ. Δένδιας είπε: «Ήμουν σε μία εκδήλωση στη Αίγλη, και μου τηλεφώνησε ο Δημήτρης Σταμάτης.
Μου είπε να περάσω από το Μαξίμου για έναν καφέ .Τελείωσε η εκδήλωση και πήγα στο Μαξίμου.
Την ώρα που βρισκόμουν μέσα στο κτίριο χτύπησε το τηλέφωνο μου κι βλέπω ότι ήταν ο Πρωθυπουργός.
«Εδώ είμαι πρόεδρε» του είπα, «έχω ήδη έρθει στο Μαξίμου».
Και άκουσα τον Πρωθυπουργό να μου λέει: «Το ξέρω Νίκο, άσε τον Σταμάτη τώρα, για το ίδιο σε θέλουμε, έλα σε παρακαλώ στο γραφείο μου»
Ο πρωθυπουργός ανακοινώσε στον Νίκο Δένδια την επιλογή του να τον μετακινήσει στο υπουργείο άμυνας εξηγώντας του τους λόγους για τους οποίους επιλέγει εκείνον για αναλάβει το τιμόνι των ενόπλων δυνάμεων.
Όπως αποκάλυψε ο Ν. Δένδια το πρωί είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ενώ το απόγευμα θα περάσει την πόρτα του νέου του υπουργείου για να έχει συναντήσεις με την πολιτική και την στρατιωτική ηγεσία.
Ο Νίκος Δένδιας πάντως αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι υπήρχαν δυσκολίες στη συνεργασία του με το υπουργείο Οικονομικών, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Το είπα στον Γκίκα ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πρέπει να συνεννοηθείς με κάποιες υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών».

Δημήτρης Αλειφερόπουλος

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης