Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ντ. Μπακογιάννη (ΝΔ): Καλεί το ΠΑΣΟΚ να αποφασίσει ξεκάθαρα τις θέσεις του - «Δεν μπορεί να είναι Ιανός»

Ντ. Μπακογιάννη (ΝΔ): Καλεί το ΠΑΣΟΚ να αποφασίσει ξεκάθαρα τις θέσεις του - «Δεν μπορεί να είναι Ιανός»
Στο πλευρό των μικροομολογιούχων τάχθηκε η βουλευτής της ΝΔ
Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να έχει δύο πρόσωπα, ανέφερε στο ραδιόφωνο του Real, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία κάλεσε το κόμμα της συγκυβέρνησης να λάβει ξεκάθαρη στάση απέναντι στους συνδικαλιστές και τους ομολογιούχους.
«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποφασίσει με ποιόν θα πάει και ποιόν θα αφήσει», ανέφερε συγκεκριμένα η βουλευτής, θέτοντας ένα σοβαρό δίλημμα, ενώ συνεχίζοντας τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν μπορεί να είναι Ιανός».
Η Ντ. Μπακογιάννη σχολίασε, επίσης, ότι οι συνδικαλιστές απέχουν έτη φωτός από το ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με άλλοτε.
Επιπλέον, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την πορεία των μεταρρυθμίσεων που προωθεί η συγκυβέρνηση, λέγοντας ότι «όταν νοθεύεις τις πολιτικές, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περιμένεις» και ότι πολλές μεταρρυθμίσεις έχουν συντελεστεί μόλις κατά το ήμισυ.
Τέλος, για το ζήτημα των μικροομολογιούχων, που σήμερα συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών, η Ντ. Μπακογιάννη τάχθηκε στο πλευρό τους, υποστηρίζοντας ότι θεωρεί αδιανόητο να μην τους συμπονάει κανείς, ενώ προειδοποίησε ότι αν δεν δικαιωθούν το κράτος δεν θα πρέπει να αναμένει, στο μέλλον, αγορά ομολόγων από ιδιώτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης