Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot: Αναδείχθηκε «True Leader» για τέταρτη χρονιά από τον όμιλο ICAP

tags :
Intralot: Αναδείχθηκε «True Leader» για τέταρτη χρονιά από τον όμιλο ICAP
Βραβεύθηκε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου
Για τέταρτη χρονιά βραβεύθηκε ως «True Leader» η Intralot από τον όμιλο ICAP, διακρινόμενη για την οικονομική της πορεία, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της και την κορυφαία θέση που κατέχει στον κλάδο της και το υψηλό ICAP Credit Score.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων και μελών της επιχειρηματικής κοινότητας.
Όπως επισήμανε ο Νίκος Νικολακόπουλος, President Latin America, Western Europe & Africa του ομίλου Intralot, κατά τη διάρκεια απονομής του βραβείου, «η βράβευσή μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από την ICAP αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή και αντικατοπτρίζει την αφοσίωση που επιδεικνύει η INTRALOT στην επιχειρηματική αριστεία». Το βραβείο αυτό, σημείωσε, ενισχύει περαιτέρω τις προσπάθειές μας και την επιμονή μας να παρέχουμε κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες και να διασφαλίζουμε την αριστεία προς τους πελάτες μας σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος ICAP είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ομίλους παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη και είναι εγκεκριμένος από την European Securities and Markets Authority – ESMA, την αρμόδια Ευρωπαϊκή εποπτική αρχή για τα CRAs και από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ως Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας (Credit Rating Agency - CRA).
Επίσης, είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει αναγνωριστεί από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (ΕΟΠΑ) στα πλαίσια εφαρμογής των Οδηγιών της Βασιλείας ΙΙ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης