Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Attica Group: Εγκαταλείπει τα νερά του Αιγαίου το Blue Star Ithaki - Πωλήθηκε στον Καναδά έναντι 31,2 εκ. ευρώ

Attica Group: Εγκαταλείπει τα νερά του Αιγαίου το Blue Star Ithaki - Πωλήθηκε στον Καναδά έναντι 31,2 εκ. ευρώ
Τα δρομολόγια θα καλυφθούν με νέα πλοία της Attica Group
Τέλος στα ταξίδια του στα νερά του Αιγαίου βάζει το επιβατικό πλοίο Blue Star Ithaki, το οποίο «μετακομίζει» στον… Καναδά.
Ειδικότερα, μετά από 14 χρόνια συνεχούς προσφοράς, το Blue Star Ithaki πωλήθηκε στην κυβέρνηση του Καναδά, έναντι 31,2 εκ. ευρώ.
Ας σημειωθεί πως το Blue Star Ithaki συνέδεε το λιμάνι του Πειραιά με αρκετά νησιά των Κυκλάδων, μεταξύ των οποίων η Σύρος, η Μύκονος, η Τήνος κ.α.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρείας Attica Group, οι δρομολογιακές υποχρεώσεις του BLUE STAR ITHAKI θα καλυφθούν με μεταδρομολογήσεις άλλων νεώτερων και μεγαλύτερων πλοίων του Ομίλου, οι οποίες θα ενισχύσουν την παρουσία της Attica και θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στις γραμμές του Αιγαίου.
Όσον αφορά το deal με την καναδική κυβέρνηση, η Attica Group επισημαίνει πως η ολοκλήρωση της συναλλαγής αναμένεται να πραγματοποιηθεί με την παράδοση του πλοίου στους νέους αγοραστές το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου 2014 στο λιμάνι του Πειραιά. Το καθαρό κέρδος για τον Όμιλο Attica εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε ευρώ 4 εκατ. περίπου και θα συμπεριληφθεί στα αποτελέσματα του 4ου τριμήνου 2014.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης