Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ) στο bankingnews: «Παρών» ο ΣΥΡΙΖΑ στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα, «κατά» στην εισφορά αλληλεγγύης

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ) στο bankingnews: «Παρών» ο ΣΥΡΙΖΑ στη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα, «κατά» στην εισφορά αλληλεγγύης
Δεν αποτελεί ειλικρινή προσπάθεια να διευκολυνθεί στην αποπληρωμή των οφειλών το μεγαλύτερο μέρος των οφειλετών
Αρνητικός εμφανίζεται ξεκάθαρα ο ΣΥΡΙΖΑ στην τροπολογία που αφορά στις ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Μετά και τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Βούτσης, μιλώντας στο www.bankingnews.gr, ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα δηλώσει «παρών» σε ό,τι αφορά την τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων, ενώ οι κ. κ. Αλ. Μητρόπουλος και Θ. Δρίτσας που θα εκπροσωπήσουν στη Βουλή τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ζητήσουν να γραφτεί στα πρακτικά ότι η αξιωματική αντιπολίτευση τοποθετείται «κατά» της ρύθμισης που αφορά την επί διετία παράταση της εισφοράς αλληλεγγύης.
Το σκεπτικό, βάση του οποίου καθορίστηκε η στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές αναλύεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, με υψηλόβαθμα στελέχη να σημειώνουν ότι "δεν αποτελεί ειλικρινή προσπάθεια να διευκολυνθεί στην αποπληρωμή των οφειλών το μεγαλύτερο μέρος των οφειλετών", σε αντίθεση με την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ό,τι αφορά το «κατά» στη δίχρονη παράταση της εισφοράς αλληλεγγύης, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζουν ότι το κόμμα τους έχει ταχθεί υπέρ της άμεσης κατάργησης του μέτρου.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης