Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στα 1,07 δισ. δολάρια τα καθαρά κέρδη της Bank of New York Mellon - Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών για το γ' τρίμηνο του 2014

Στα 1,07 δισ. δολάρια τα καθαρά κέρδη της Bank of New York Mellon - Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών για το γ' τρίμηνο του 2014
Στα 1,65 δισ. δολάρια ανήλθαν τα υπό διαχείριση κεφάλαια της Τράπεζας
Στα 1,07 δισ. δολάρια διαμορφώθηκαν τα καθαρά κέρδη της Bank of New York Mellon, το γ’ τρίμηνο του 2014, διαψεύδοντας επί τα βελτίω τις εκτιμήσεις των αναλυτών. 
Ειδικότερα, ανά μετοχή τα κέρδη άγγιξαν τα 0,64 δολάρια, πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών, κατά 0,03 δολάρια ανά μετοχή.
Τα κέρδη είναι ενισχυμένα σε ετήσια βάση, από τα 962 εκατ. δολάρια, το γ’ τρίμηνο του 2013.
Οι εκτιμήσεις των αναλυτών, ωστόσο, για τα συνολικά έσοδα διαψεύστηκαν επί τα χείρω, καθώς ανήλθαν σε 3,75 δισ. δολάρια, μειωμένα σε ετήσια βάση κατά 0,5%, ενώ οι προβλέψεις μιλούσαν για 3,77 δισ. δολάρια.
Τα υπό διαχείριση κεφάλαια ενισχύθηκαν κατά 7% σε ετήσια βάση και ανήλθαν σε 1,65 τρισ. δολάρια, ποσό ρεκόρ.
Η Τράπεζα προέβη σε επαναγορές 11 εκατ. μετοχών, ύψους 431 εκατ. δολαρίων και μείωσε τα λειτουργικά της κόστη κατά 3% σε ετήσια βάση.
«Είχαμε ένα δυνατό τρίμηνο», ανακοίνωσε η Τράπεζα, η οποία διευκρίνισε ότι «ενισχύσαμε τα έσοδα από την διαχείριση και τις άλλες υπηρεσίες των επενδύσεων, ελέγξαμε τα κόστη μας και πετύχαμε τον οικονομικό μας σχεδιασμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης