Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Στηρίζει την Ελληνική Αστυνομία η Τρ. Πειραιώς - Έχει διαθέσει πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε χορηγίες - Τιμητική διάκριση στον Μ. Σάλλα

Στηρίζει την Ελληνική Αστυνομία η Τρ. Πειραιώς -  Έχει διαθέσει πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε χορηγίες - Τιμητική διάκριση στον Μ. Σάλλα
Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς θα συνεχίσει έμπρακτα να είναι δίπλα σας, υποσχέθηκε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μ. Σάλλας
Χορηγίες ύψους 1.692.194 ευρώ έχει δώσει στην Ελληνική Αστυνομία ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς τα τελευταία πέντε χρόνια, ποσό που έχει διατεθεί για την αγορά απαραίτητου εξοπλισμού για τα ελληνικά σώματα ασφαλείας.
Με τις εν λόγω χορηγίες έχουν αγοραστεί 10 τζιπ, 95 μοτοσικλέτες, 550 αλεξίσφαιρα γιλέκα και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, ιδιαιτέρως σημαντικές αγορές για την ενίσχυση και την αναβάθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας
Για την αξιέπαινη αυτή κίνησή της η Τράπεζα Πειραιώς, έλαβε τιμητικό βραβείο από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Ειδικότερα, σε ειδική τελετή, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του υπουργείου, ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας βράβευσε τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου, Μιχάλη Σάλλα.
Ο κ. Κικίλιας, απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε:
«Σας ευχαριστώ πραγματικά, εκ μέρους της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Υπουργείου. Δεν είναι μόνο η χρηματική αξία της δωρεάς, αλλά κυρίως το μήνυμα που αυτή η ενέργεια εκπέμπει προς την κοινωνία.
Τέτοιου είδους προσφορές αποδεικνύουν τι μπορεί να επιτευχθεί -ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης- όταν η ιδιωτική πρωτοβουλία έρχεται να στηρίξει τις ανάγκες και τις προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο πλαίσιο αυτό, η δωρεά αυτή αποτελεί καταρχήν μία πράξη στήριξης της προσπάθειας της Ελληνικής Αστυνομίας για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, άρα επί της ουσίας, μία πράξη ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής».
Ο κ. Σάλλας, από την πλευρά του, δήλωσε: «Όλοι αναγνωρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια το έργο και η αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας έχει συντελέσει σε καθοριστικό βαθμό, τόσο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, όσο και στη βελτίωση της διεθνούς εικόνας της χώρας, κάτι το οποίο, με δεδομένη την κρίσιμη συγκυρία, έχει πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και για την κοινωνία. Σας ευχαριστούμε για αυτά που κάνετε και σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς θα συνεχίσει έμπρακτα να είναι δίπλα σας».
Παρόντες στην τελετή βράβευσης ήταν μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Τσακνάκης Δημήτριος, ο υπαρχηγός του Σώματος, αντιστράτηγος Παπασπύρου Σπυρίδων, ο προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, αντιστράτηγος Τσουβάλας Κωνσταντίνος, ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Γεωργόπουλος Ηλίας, οι προϊστάμενοι Κλάδων, καθώς και διευθυντές Διευθύνσεων του Αρχηγείου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης