Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Ανάγκη να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο – Χρειάζεται να συμμετάσχει και ο ΣΥΡΙΖΑ

Μπακογιάννη (ΝΔ): Ανάγκη να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο – Χρειάζεται να συμμετάσχει και ο ΣΥΡΙΖΑ
Απαραίτητο να μειωθεί το φορολογικό βάρος των Ελλήνων

Την άποψη πως η χώρα έχει ανάγκη από ένα εθνικό σχέδιο, στο οποίο θα πρέπει να είναι παρούσα και η θέση του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε σημερινές της δηλώσεις στον ΑΝΤ1 η κα.Μπακογιάννη επανέλαβε τα όσα είπε χθες, ότι δηλαδή η κυβέρνηση έπρεπε να είχε βρει διαύλους επικοινωνίας με το ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι το πρόβλημα είναι η πολιτική επικοινωνία.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πρόθεση της να καταθέσει τροπολογία για τη μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων κατά 30%.
«Οι Έλληνες είναι υπερφορολογημένοι και το αποτέλεσμα στα έσοδα δεν είναι το αναμενόμενο» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, υπογραμμίζοντας, ωστόσο ότι μέσα στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα είναι και η φορολογική μεταρρύθμιση.
«Αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ  που είναι σταθερά υπέρ της υπερφορολόγησης, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ελαφρύνουμε τη φορολόγηση. Το να έχουμε εμπορικές αξίες σε απόλυτη αναντιστοιχία με τις αντικειμενικές, δεν μπορεί να μας δώσει ένα γνήσιο φορολογικό σύστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα.Μπακογιάννη, προσθέτοντας ότι οι πολίτες πληρώνουν ΕΝΦΙΑ πάνω σε πλασματικές αξίες.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι αντικειμενικές αξίες πρέπει να μειωθούν και να έρθουν περίπου στο επίπεδο των εμπορικών.
«Έχω πάει κόντρα στο ρεύμα, δεν έχω σκίσει ποτέ μνημόνια, έχω πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Αυτό που λέω σήμερα είναι μετρημένο», σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης