Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Μανιάτης (ΥΠΕΚΑ): Δεν μπορούν να τεθούν θέματα ομαδικών απολύσεων στις διαπραγματεύσεις με τρόικα

Γ. Μανιάτης (ΥΠΕΚΑ): Δεν μπορούν να τεθούν θέματα ομαδικών απολύσεων στις διαπραγματεύσεις με τρόικα
Το τελικό αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων θα είναι θετικό, εκτίμησε ο υπουργός
Η άρση των ομαδικών απολύσεων είναι μεταξύ των κόκκινων γραμμών της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Γιάννη Μανιάτη, να σημειώνει ότι «είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούν να τεθούν θέματα όπως αυτό των ομαδικών απολύσεων».
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο υπουργός εκτίμησε ότι το τελικό αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα θα είναι θετικό και διέψευσε ότι αυτές θα γίνουν με διαδικασίες εξπρές.
Όπως επισήμανε, «όλα θα γίνουν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, δεν έχω την αίσθηση καθυστέρησης (...) Σστο ΥΠΕΚΑ έχουμε προετοιμαστεί για κανονική διαπραγμάτευση», δηλώνοντας ότι «είμαστε έτοιμοι».
Παράλληλα, ο κ. Μανιάτης τόνισε τα πολλά και σημαντικά βήματα που έχει κάνει η κυβέρνηση όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις, υπογραμμίζοντας τις θυσίες του ελληνικού λαού.
«Πρέπει να αναδείξουμε με σαφήνεια τι συμβαίνει», επισήμανε και πρόσθεσε ότι «τα τελευταία τρία χρόνια έγιναν πράγματα που δεν είχαν γίνει τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Απαιτούμε να αναγνωριστούν από τους εταίρους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης