Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέο σκάνδαλο: Πιθανή η υποκλοπή των τηλεφωνικών συνομιλιών του Π. Σκουρλέτη (ΣΥΡΙΖΑ) - Τι αναφέρει το πόρισμα του υπ. Δημόσιας Τάξης

Νέο σκάνδαλο: Πιθανή η υποκλοπή των τηλεφωνικών συνομιλιών του Π. Σκουρλέτη (ΣΥΡΙΖΑ) - Τι αναφέρει το πόρισμα του υπ. Δημόσιας Τάξης
Αποκλείεται το ενδεχόμενο παρακολούθησης από την ΕΛ.ΑΣ. ή την ΕΥΠ
Νέο επεισόδιο προστίθεται στο σκάνδαλο των εγχώριων παρακολουθήσεων, καθώς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης αφήνει πιθανό το ενδεχόμενο παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη.
Ως απάντηση στις καταγγελίες του υψηλόβαθμου αξιωματούχου του ΣΥΡΙΖΑ, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη επισημαίνει πως υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος ιδιώτης με ιδιόκτητο σύστημα παρακολούθησης να υπέκλεψε τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Π. Σκουρλέτη.
Πάντως, το αρμόδιο υπουργείο αποσαφηνίζει πως η παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου δεν συντελέστηκε από την Ελληνική Αστυνομία ή την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», το πόρισμα των αρμόδιων αρχών καταδεικνύει πως «οι ενδείξεις που θεώρησε ο κ. Σκουρλέτης ως δείγμα τυχόν υποκλοπής των συνομιλιών του προέρχονται από συνήθη προβλήματα στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας».
Πάντως, σύμφωνα με το πόρισμα των ειδικών, «δεν μπορεί να αποκλεισθεί το τηλέφωνο του κ. Σκουρλέτη να παρακολουθείτο από βαλιτσάκι υποκλοπών που βρίσκεται παρανόμως στη διάθεση ιδιωτών».
Ας σημειωθεί πως η χρονική περίοδος, όπου κατατέθηκε η καταγγελία του Π. Σκουρλέτη, συνέπιπτε με τις αποκαλύψεις γύρω από τη δράση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης