Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Interamerican: Στα 163,6 εκατ. οι πληρωμές στους ασφαλισμένους κατά το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου

tags :
Interamerican: Στα 163,6 εκατ. οι πληρωμές στους ασφαλισμένους κατά το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου
Kατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα η INTERAMERICAN είχε πληρώσει 185 εκατ. ευρώ
Τη δέσμευσή της για απόλυτη προτεραιότητα στην ικανοποίηση του πελάτη και τη δίκαιη, ολοκληρωμένη εκπλήρωση των υποχρεώσεων της απέναντί του επιβεβαιώνει η INTERAMERICAN και μέσω των αποζημιώσεων.
Η εταιρεία έχει καταβάλει κατά το πρώτο οκτάμηνο του έτους συνολικά 163,6 εκατ. ευρώ σε 199.123 περιπτώσεις.
Πέρυσι, κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα η INTERAMERICAN είχε πληρώσει 185 εκατ. Η αυτοματοποίηση στις διαδικασίες και οι τεχνολογικές εφαρμογές στην εκτίμηση και διαχείριση των ζημιών έχουν ως συνέπεια για την εταιρεία τη βελτίωση δεικτών και για τους ασφαλισμένους και δικαιούχους αποτελεσματικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση, ιδιαίτερα στους κλάδους αυτοκινήτου και υγείας.
Συγκεκριμένα, η INTERAMERICAN κατά το διάστημα Ιανουαρίου–Αυγούστου κατέβαλε στο κλάδο ζωής 70,1 εκατ. ευρώ σε 18.273 περιπτώσεις θανάτου, λήξης συμβολαίων, ανικανοτήτων και εξαγορών, ενώ για ατομικά συμβόλαια υγείας αποζημίωσε με 37,3 εκατ. 107.208 περιπτώσεις. Ειδικότερα, οι καταβολές για νοσοκομειακά και επιδοματικά προγράμματα ασφάλισης ανήλθαν στα 14,2 και για ασφαλιστικές καλύψεις Medisystem στα 23,1 εκατ. ευρώ. Στους κλάδους γενικών ασφαλίσεων, οι αποζημιώσεις αυτοκινήτου κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο (40,5 εκατ.) επί του συνόλου των καταβολών που έφθασαν στα 48 εκατ. σε 36.537 περιπτώσεις. Οι θάνατοι που αναγγέλθηκαν από τροχαία δυστυχήματα ήταν 22, έναντι 26 αναγγελιών κατά το περυσινό οκτάμηνο. Στις ομαδικές ασφαλίσεις, πληρώθηκαν αποζημιώσεις για συμβόλαια ζωής και ζημιών, Medisystem και συνταξιοδοτικά, συνολικά 8,2 εκατ. ευρώ σε 37.105 περιπτώσεις.
Η INTERAMERICAN, παράλληλα, υποστηρίζει την πελατοκεντρική πολιτική της με το σύστημα παρακολούθησης Service Level Agreements (πλαισίου δέσμευσης), έχοντας ελαχιστοποιήσει τον χρόνο ανταπόκρισης των επιμέρους Διευθύνσεων ανά εμπορική δραστηριότητα για την έκδοση συμβολαίων, ενώ από τις αρχές του έτους εφαρμόζει ένα πρωτοποριακό σύστημα ποιοτικού ελέγχου των υπηρεσιών εξυπηρέτησης (NPS Tracking).

www.bangingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης