Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τέλη Σεπτεμβρίου τίθεται σε λειτουργία το νέο πολυκατάστημα Attica, στην Θεσσαλονίκη

Τέλη Σεπτεμβρίου τίθεται σε λειτουργία το νέο πολυκατάστημα Attica, στην Θεσσαλονίκη
Θα προσφέρει θέσεις εργασίας σε 240 άτομα, ενώ τα κέρδη του αναμένεται να αγγίξουν τα 18 εκατ. ευρώ, μόλις τον πρώτο χρόνο λειτουργίας
Το Attica της Θεσσαλονίκης αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό της συμπρωτεύουσας στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, διευθύνων σύμβουλο και αντιπρόεδρο της αλυσίδας πολυκαταστημάτων, το μόνο που απομένει για τα εγκαίνια του νέου πολυκαταστήματος στην Τσιμισκή, είναι ο εσωτερικός εξοπλισμός και η παραλαβή και τοποθέτηση των εμπορευμάτων.
Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόνισε ότι το Attica Θεσσαλονίκης θα προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό πρόσβαση σε 130 μάρκες, ενώ οι πωλήσεις του αναμένεται να αγγίξουν τα 18 εκατ. ευρώ, μόλις τον πρώτο χρόνο λειτουργίας.
Προϋπόθεση για την εξασφάλιση του κτηρίου, που στεγάζει το εμπορικό πολυκατάστημα, ήταν η πρόσληψη εργαζομένων του καταστήματος της εταιρείας Focas, που στεγαζόταν στο κτήριο και το οποίο έκλεισε.
Τηρώντας την συμφωνία, λοιπόν, με την Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας, στην οποία ανήκει το κτήριο,  έχει ήδη προσλάβει περισσότερους από 50 εργαζομένους από το παλιό κατάστημα της εταιρείας Focas, ενώ συνολικά ο αριθμός των εργαζομένων θα αγγίξει τους 240 υπαλλήλους.
Ο Κ. Λαμπρόπουλος έβαλε, επίσης, τέλος στα σενάρια που ήθελαν την εταιρεία Άττικα να σκέφτεται αξιοποίηση και του άλλου καταστήματος της Focas, στην Ερμού. «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ως στόχο να προχωρήσουμε σε κάποια άλλη επένδυση και δεν ενδιαφερόμαστε για άλλα ακίνητα της πρώην Focas», ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης