Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη ληστεία στο Δίστομο – Εμπλοκή συνεργατών του Μαζιώτη βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη ληστεία στο Δίστομο – Εμπλοκή συνεργατών του Μαζιώτη βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.
Άνευ αποτελέσματος, μέχρι στιγμής, οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών
Τρία άτομα, τα οποία έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Νίκο Μαζιώτη σε ληστείες, έχει ταυτοποιήσει ως δράστες της ληστείας σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Δίστομο, την Παρασκευή, η Ελληνική Αστυνομία.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, μεταξύ των δραστών της ληστείας είναι ο φερόμενος ως υπαρχηγός της ομάδας Μαζιώτη, Γιώργος Πετράκος, γενετικό υλικό του οποίου εντόπισαν οι αρχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τον αναγνώρισαν και αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας, παρά το γεγονός ότι είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.
Παράλληλα, οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει και δύο ακόμη συνεργάτες του Ν. Μαζιώτη, έναν 44 χρονο που είχε συμμετάσχει σε ληστείες με τον Πετράκο, αλλά και έναν 33χρονο, που βρέθηκαν τα αποτυπώματά του και ο οποίος φέρεται να είχε συμμετάσχει στην απόδραση των Παλαιοκώστα και Ριζάι από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, αν και προς το παρόν δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιτρομοκρατική διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του κρυσφήγετου των δραστών στην Πελοπόννησο και ειδικότερα την Κόρινθο, καθώς εκεί φύλαγαν το φουσκωτό με το οποίο διέφυγαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης