Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνεχίζεται το σφυροκόπημα της Γάζας - Νεκροί 3 αξιωματούχοι της Hamas - «Θα συνεχίσουμε της επιχειρήσεις» διαμηνύει ο Netanyahu

Συνεχίζεται το σφυροκόπημα της Γάζας - Νεκροί 3 αξιωματούχοι της Hamas - «Θα συνεχίσουμε της επιχειρήσεις» διαμηνύει ο Netanyahu
Στους 2.060 ο συνολικός αριθμός των νεκρών
Συνεχίζεται το σφυροκόπημα της Γάζας, καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις εξαπέλυσαν νέο κύμα αεροπορικών βομβαρδισμών στην πολύπαθη παλαιστινιακή πόλη.
Από τους σημερινούς βομβαρδισμούς φέρεται να σκοτώθηκαν τρεις υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Hamas.
Κατά την κηδεία των τριών αξιωματούχων, τουλάχιστον 10.000 Παλαιστίνιοι πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη της Γάζας, ζητώντας εκδίκηση.
Η ισραηλινή επιδρομή ακολούθησε την κατάρρευση της 10ήμερης εκεχειρίας, με τον B. Netanyahu να εμφανίζεται έτοιμος να διευρύνει τις ισραηλινές επιχειρήσεις.
«Θα συνεχίσουμε της επιχειρήσεις» υποστήριξε ο B. Netanyahu, ο οποίος κινητοποίησε σήμερα, ακόμη 10.000 εφέδρους στρατιώτες.
Τα τελευταία δύο 24ώρα έχουν σκοτωθεί 26 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, ενώ ο συνολικός αριθμός από τις 8 Ιουλίου - ημέρα έναρξης των βομβαρδισμών - υπερβαίνει τους 2.060!
Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε τουλάχιστον 30 σημεία κατά μήκος της Γάζας, με τους αντάρτες της Hamas να απαντούν με την εκτόξευση 45 ρουκετών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης