Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μπ. Βωβός: Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο η συμφωνία εξυγίανσης της εταιρείας

tags :
Μπ. Βωβός: Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο η συμφωνία εξυγίανσης της εταιρείας
Στις 17 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η δικάσιμος
Την κατάθεση στο Πρωτοδικείο των συμφωνιών εξυγίανσης της εταιρείας, στο πλαίσιο της διαδικασίας υπαγωγής της στο άρθρο 99, ανακοίνωσε η Μπάμπης Βωβός.
Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωσε της εταιρείας, «στο πλαίσιο της διαδικασίας υπαγωγής στο Άρθρο 99 κατετέθησαν σήμερα 30/07/2014 στο αρμόδιο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι αιτήσεις επικύρωσης των συμφωνιών εξυγίανσης που υπέγραψε η εταιρεία, καθώς και η θυγατρική της με την επωνυμία «ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» με τους πιστωτές τους, οι οποίοι εκπροσωπούν: α) για την Ανώνυμη Εταιρία ποσοστό 64,15876% του συνόλου των απαιτήσεων και 87,4470% των ενέγγυων απαιτήσεων και β) για τη θυγατρική της ποσοστό 78,73856% των συνολικών απαιτήσεων και 84,31315% των ενέγγυων».
Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα νομοθεσία η συμφωνία εξυγίανσης θα πρέπει να υπογράφεται από πιστωτές που εκπροσωπούν ποσοστό 60% των συνολικών απαιτήσεων στο οποίο περιλαμβάνεται ποσοστό 40% των τυχόν ενέγγυων απαιτήσεων κατά της εταιρίας. Η δικάσιμος και για τις δύο αιτήσεις ορίσθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2014.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης