Τελευταία Νέα
Διεθνή

Chamenei (Ιράν): Η Παλαιστίνη πρέπει να εξοπλιστεί, ενάντια στα αδίστακτα κτήνη του Ισραήλ

Chamenei (Ιράν): Η Παλαιστίνη πρέπει να εξοπλιστεί, ενάντια στα αδίστακτα κτήνη του Ισραήλ
Λυσσασμένο σκύλο, αποκαλεί ο ανώτερος ηγέτης του Ιράν, το Ισραήλ, εξαιτίας του μένους που επιδεικνύουν οι στρατιώτες του στις επιθέσεις τους, κατά των Παλαιστινίων.

Να εξοπλίσουν τους Παλαιστινίους με πολεμικό υλικό, ώστε να πολεμήσουν ενάντια στον «λυσσασμένο σκύλο» Ισραήλ, προτρέπει ο  ανώτερος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν, Ayatollah Ali Chamenei, λέγοντας πως  «όλοι, όσοι έχουν τα μέσα, κυρίως στον ισλαμικό κόσμο, πρέπει να κάνουν ότι μπορούν για να εξοπλίσουν τους Παλαιστινίους», σε ομιλία του στη Τεχεράνη.
Ο Ιρανός θρησκευτικός ηγέτης, καλεί τους Ισραηλίτες λυσσασμένα σκυλιά, εξαιτίας του μένους που επιδεικνύουν κατά τη «γενοκτονία» των Παλαιστινίων.
Συγκεκριμένα, αναφέρει για το Ισραήλ, «αυτό το λυσσασμένο σκυλί, αυτός ο αρπακτικός λύκος, επιτέθηκε σε αθώους ανθρώπους και η ανθρωπότητα οφείλει να αντιδράσει», ενώ τόνισε ότι «πρόκειται για γενοκτονία, για τον αφανισμό ενός ιστορικού λαού».
Πιο συγκρατημένα τονίζει ότι «το σιωνιστικό καθεστώς σίγουρα λυπάται βαθειά που ξεκίνησε αυτόν τον πόλεμο, όμως δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής», αλλά συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι οι Ισραηλίτες στρατιώτες χτυπούν αθώους ανθρώπους όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα, ανθρώπους που δεν έχουν τα μέσα για να αμυνθούν.
Δριμεία κριτική άσκησε ο Ιρανός και στους Ευρωπαίους και Αμερικανούς ηγέτες, τονίζοντας ότι «επιθυμούν να πάρουν και αυτά τα ελάχιστα μέσα των Παλαιστινίων, ώστε αυτά τα αδίστακτα κτήνη (Ισραήλ) να τους συνθλίψουν δίχως έλεος».
Τον λόγο του Chamenei παρακολούθησε, πλήθος εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στην Τεχεράνη, ενώ μεταδόθηκε και ζωντανά στην τηλεόραση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης