Τελευταία Νέα
Πολιτική

Την έκδοση του ζεύγους Γριβέα - Βάτσικα (υπόθεση παλαιού ΤΤ) στην Ελλάδα αποφάσισε το βρετανικό δικαστήριο

Την έκδοση του ζεύγους Γριβέα - Βάτσικα (υπόθεση παλαιού ΤΤ) στην Ελλάδα αποφάσισε το βρετανικό δικαστήριο
Oλοκληρώθηκε η τριήμερη ακροαματική διαδικασία
Απόφαση για την έκδοση του ζεύγους Γριβέα - Βάτσικα στην Ελλάδα έλαβε το πρωτοβάθμιο δικαστήριο εκδόσεων του Ουεστμίνστερ, στο Λονδίνο, μετά τη λήξη της τριήμερης ακροαματικής διαδικασίας.
Ο Κυριάκος Γριβέας και η Αναστασία Βάτσικα κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην υπόθεση του παλαιού Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Κατά τις πληροφορίες, η υπεράσπιση έχει τη δυνατότητα εντός επτά ημέρων να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, κάτι που αναμένεται να συμβεί.
Νωρίτερα σήμερα - μιλώντας σε δημοσιογράφους - ο Κυριάκος Γριβέας δήλωσε πως πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα.
«Όπως είναι γνωστό, ακολουθείται ενώπιον της αγγλικής δικαιοσύνης η προβλεπόμενη διαδικασία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την αιφνιδιαστική και αναιτιολόγητη εκκίνηση της ποινικής διαδικασίας με την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος μας, πριν επιστρέψουμε στην Ελλάδα όπου και θα δώσουμε εξηγήσεις στην ελληνική δικαιοσύνη. Ανεξαρτήτως της απόφασης αυτού του δικαστηρίου και της όποιας πορείας της διαδικασίας, σύντομα θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα και θα συνεισφέρουμε στην ολοκλήρωση της έρευνας, όπου και θα αποδειχτεί η αλήθεια», αναφέρει στη δήλωσή του ο Κ. Γριβέας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης