Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Να ακυρωθούν άμεσα όλες οι στρατιωτικές συμφωνίες της ελληνικής κυβέρνησης με το Ισραήλ

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Να ακυρωθούν άμεσα όλες οι στρατιωτικές συμφωνίες της ελληνικής κυβέρνησης με το Ισραήλ
Δεν επιτρέπεται σήμερα κανένας να εξομοιώνει τα θύματα με τους θύτες σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας
Tην ακύρωση όλων των στρατιωτικών και άλλων συμφωνιών της ελληνικής κυβέρνησης με το Ισραήλ ζήτησε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ενάντια στο αιματοκύλισμα του λαού της Παλαιστίνης.
«Με την πάλη μας, τον αγώνα μας και την αλληλεγγύη μας μπορούμε να εμποδίσουμε τη νέα γενοκτονία του Ισραήλ ενάντια στον παλαιστινιακό λαό» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας ενώ επισήμανε ότι «δεν επιτρέπεται σήμερα κανένας να εξομοιώνει τα θύματα με τους θύτες».
«Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να ακυρώσει όλες τις στρατιωτικές και άλλες συμφωνίες με το Ισραήλ. Θα πρέπει να σταματήσει η κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών από το κράτος του Ισραήλ. Να σταματήσει ο εποικισμός. Να υπάρξει ένα κυρίαρχο, βιώσιμο κράτος του παλαιστινιακού λαού στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ, ισότιμο μέλος, αναγνωρισμένο κράτος – μέλος του ΟΗΕ» ήταν το μήνυμα του κ. Κουτσούμπας.
«Η αλληλεγγύη και ο αγώνας του ελληνικού λαού θα πρέπει να συνεχιστεί. Είμαστε στο πλάι του αδελφού παλαιστιανιακού λαού» υπογράμμισε καταλήγοντας ο επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης