Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ) – Δεν είναι στην καλύτερη της στιγμή η ΝΔ – Οι πολίτες θα κρίνουν αυστηρά

Μπακογιάννη (ΝΔ) – Δεν είναι στην καλύτερη της στιγμή η ΝΔ – Οι πολίτες θα κρίνουν αυστηρά
Αλλά η μάχη μπορεί να κερδηθεί
Την άποψη ότι η ΝΔ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη της στιγμή εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση της MRB, σύμφωνα με την οποία η ΝΔ βρίσκεται πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ κατά 1,7%.
«Οι τάσεις είναι σε μια δύσκολη στιγμή. Δεν είναι στην καλύτερη στιγμή η Νέα Δημοκρατία. Θα περάσουμε μια φάση στην οποία οι πολίτες θα κρίνουν και θα κρίνουν αυστηρά. Ο πολίτης κρίνει με τα δικά του στοιχεία. Η μάχη μπορεί να κερδηθεί», ανέφερε σε δηλώσεις της στο Real Fm η κα. Μπακογιάννη.
Κληθείσα να σχολιάσει την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, η βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι «είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση πάει με συγκεκριμένη ατζέντα. Το κάνει μάλιστα από μια θέση καλύτερη από αυτή που βρισκόταν μέχρι τώρα. Η Ελληνική κυβέρνηση προσέρχεται σε αυτή τη συζήτηση με πολύ συγκεκριμένα στοιχεία».
«Το στίγμα το δίνει ο Πρωθυπουργός και αυτός είναι πάρα πολύ σαφής. Και οι μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν και οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη.
Αναφορικά με τα αιτήματα της αντιπολίτευσης για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη μικρή ΔΕΗ η κα.Μπακογιάννη τόνισε ότι η κυβέρνηση περιμένει να δει τις προτάσεις.
«Από την ώρα που θα δούμε τις προτάσεις, αν λένε όλες ότι θέλουμε να καταψηφίσουμε τη μικρή ΔΕΗ και ζητάμε δημοψήφισμα, τότε είναι ομοειδείς. Εάν οι προτάσεις λένε αυτό που είπε χθες η κ. Παπαρήγα, ότι αυτό είναι ένα αστείο πράγμα, κενού περιεχομένου, τότε δεν είναι ομοειδείς. Προς στιγμήν, η μικρή ΔΕΗ ψηφίστηκε», τόνισε η κα.Μπακογιάννη.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης