Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Φλερτ» της Ν. Μπακογιάννη με τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν – «Αποκλειστική ευθύνη του Πρωθυπουργού η απόφαση»

«Φλερτ» της Ν. Μπακογιάννη με τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν – «Αποκλειστική ευθύνη του Πρωθυπουργού η απόφαση»
Τις επόμενες ημέρες η επίσημη ανακοίνωση
Με τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν «φλερτάρει» η Ντόρα Μπακογιάννη, ενόψει και των επίσημων ανακοινώσεων.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Βήμα FM», η βουλευτής της ΝΔ, η οποία εικάζεται πως θα είναι η αντικαταστάτρια της Μ. Δαμανάκη στις Βρυξέλλες, επισήμανε πως η επιλογή του νέου Επιτρόπου αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του Αντ. Σαμαρά.
«Είναι αποκλειστική ευθύνη του πρωθυπουργού - και φαντάζομαι ότι εντός των ημερών θα αποφασιστεί το όνομα της επιλογής που θα κάνει η Ελλάδα - για τον νέο Επίτροπο στις Βρυξέλλες» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, επιβεβαιώνοντας τη συνάντηση της με τον πρώην πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή, διέτεινε πως  «δεν είναι είδηση. Τα στελέχη συναντώνται, όπως ξέρετε, ανταλλάσσουν απόψεις. Είχα να δω τον κ. Καραμανλή από τις ευρωεκλογές, οπότε κάναμε μια ευρύτερη συζήτηση. Συζητήσαμε πιο πολύ την ευρωπαϊκή εξέλιξη, τις εξελίξεις στην Ευρώπη και πώς παρουσιάζεται το πολιτικό σκηνικό σήμερα στην Ευρώπης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης