Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ) – Δύσκολο αλλά αναγκαίο το μέτρο της επίταξης των εργαζομένων της ΔΕΗ

Μπακογιάννη (ΝΔ) – Δύσκολο αλλά αναγκαίο το μέτρο της επίταξης των εργαζομένων της ΔΕΗ
Το μόνο σοβαρό και μετρήσιμο έσοδο που προσδοκά η χώρα είναι αυτό του τουρισμού
Δύσκολο αλλά αναγκαίο χαρακτήρισε το μέτρο της επιστράτευσης των εργαζομένων της ΔΕΗ η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη υπογραμμίζοντας τις επιπτώσεις που θα είχαν στον τουρισμό και στην ελληνική οικονομία συνεχείς διακοπές στην ηλεκτροδότηση.
«Το μόνο σοβαρό και μετρήσιμο έσοδο που προσδοκά αυτή τη στιγμή η χώρα είναι αυτό του τουρισμού. Σκεφθείτε τι θα γινόταν εάν υπήρχε ένα πραγματικό μπλακάουτ σήμερα στην Ελλάδα. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή για την κυβέρνηση, ειδικά όταν έχουμε και φαινόμενα Φωτόπουλου, ο οποίος μάς δηλώνει ότι θα σκίσει, λέει, το χαρτί. Να το σκίσει το χαρτί ο κ. Φωτόπουλος, διότι, όπως φαίνεται, δεν τον απασχολεί εάν θα έχει ή όχι δουλειά αύριο και να το πει αυτό σε όλους εκείνους που είναι γύρω του άνεργοι, χωρίς κανένα μισθό. Ας τους ρωτήσει ο κ. Φωτόπουλος πώς βγάζουν την ημέρα τους και αν η ελπίδα τους δεν είναι να κάνουν ένα τουριστικό μεροκάματο τώρα» ανέφερε σε δηλώσεις της στο Βήμα Fm η κα.Μπακογιάννη.
Αναφερόμενη στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης της Ελλάδας με την τρόικα η βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι «πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια στη διαπραγμάτευση που κάνουμε με την τρόικα μπορούμε να βάλουμε εμείς θέματα και όχι μόνο οι τροϊκανοί. Δηλαδή, για πρώτη φορά η τρόικα έρχεται και η Ελλάδα έχει συγκεκριμένη ατζέντα που βάζει και είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών, που έχετε βαρεθεί να με ακούτε να λέω πόσο αναγκαία είναι».
Ερωτώμενη για το σενάριο που τη θέλουν να παίρνει τη θέση της Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ε.Ε. αρκέστηκε να πει πως το συγκεκριμένο θέμα είναι αποκλειστική ευθύνη του πρωθυπουργού.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης