Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αντίποινα από το Ισραήλ για τον θάνατο των εφήβων – Βομβάρδισαν περιοχές στη Λωρίδα της Γάζας

Αντίποινα από το Ισραήλ για τον θάνατο των εφήβων – Βομβάρδισαν περιοχές στη Λωρίδα της Γάζας
Ένας Παλαιστίνιος νεκρός από επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη
Δεκάδες περιοχές στην περιοχή της Λωρίδας της Γάζας βομβάρδισαν σήμερα, Τρίτη, οι ισραηλινές δυνάμεις, ενώ ο στρατός άνοιξε πυρ και σκότωσε έναν Παλαιστίνιο κατά τη διάρκεια επιχείρησης συλλήψεων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με παλαιστίνιους γιατρούς.
Οι επιδρομές έρχονται λίγες μόνον ώρες μετά τον εντοπισμό των σορών των τριών εφήβων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.
Το Ισραήλ έχει κατηγορήσει για την απαγωγή των τριών εφήβων τη Χαμάς και έχει συλλάβει δεκάδες ομάδες μελών της εδώ και τρεις εβδομάδες.
Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, βομβάρδισαν 34 περιοχές στη Γάζα, οι περισσότερες εκ των οποίων ελέγχονται από τη Χαμάς, ως απάντηση για τις 18 ρουκέτες που ερρίφθησαν εναντίον του Ισραήλ από την Κυριακή.
Δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, σύμφωνα με γιατρούς στη Γάζα.
Στη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με ισραηλινό στρατιωτικό αξιωματούχο, στρατιώτες πυροβόλησαν έναν 19χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος πέταξε εκρηκτικό μηχανισμό σε στρατιώτες που προσπαθούσαν να συλλάβουν έναν μαχητή σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στη Τζενίν.
Πρόσθεσε ακόμη ότι συνελήφθησαν τρεις Παλαιστίνιοι, ενώ σύμφωνα με αξιωματούχους των Παλαιστινίνων έγιναν πέντε συλλήψεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης