Τελευταία Νέα
Οικονομία

Δένδιας (ΥΠΑΝ) - Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας - Πρέπει να τις βοηθήσουμε να βγουν από την κρίση

Δένδιας (ΥΠΑΝ) - Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας - Πρέπει να τις βοηθήσουμε να βγουν από την κρίση
Πρέπει να βρεθεί λύση για να στηριχθεί η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας
Στα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και στην υπερφορολόγηση εστίασε το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό ανάπτυξης Νίκο Δένδιας. Μάλιστα του ανέφεραν ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στο υπουργείο Ανάπτυξης για τη επίλυση των θεμάτων τους.
Από την πλευρά του ο κ. Δένδιας επισήμανε ότι το υπουργείο δεν παραγνωρίζει ότι τα τελευταία έξι χρόνια η κρίση που έπληξε την χώρα έχει πλήξει και τους μικρομεσαίους, ωστόσο - όπως είπε πρέπει να βρεθεί λύση για να στηριχθεί η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.
«Υπάρχει ένα βασικό γεγονός, το οποίο δεν μπορεί να το παραγνωρίσει κανείς: ότι αυτοί οι οποίοι εκπροσωπείτε είναι και οικονομικά και κοινωνικά η ραχοκοκαλιά της χώρας και κατά συνέπεια δεν μπορεί κανείς να κλείσει τα αυτιά του στο τι λένε ή να αδιαφορήσει. Και από την άλλη υπάρχει ένα προφανές ζήτημα» τόνισε ο υπουργός.
«Η χώρα και όλοι αυτοί οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις και οι βιοτέχνες, έχουν περάσει μία βαθύτατη κρίση, έξι χρόνια. Και το ερώτημα είναι πώς μπορούμε να βοηθήσουμε, πώς μπορούμε να σταθούμε δίπλα τους για να τους σπρώξουμε να βγουν από αυτήν την κρίση», δήλωσε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε:  «Το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να πάμε ένα βήμα παραπάνω, σεβόμενοι ο καθένας τις απόψεις του άλλου. Πιθανόν να υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης