Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνεργασία της Νέας Γενιάς Ζηρίδη με τις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ, από τη σχολική χρονιά 2014 – 2015

tags :
Συνεργασία της Νέας Γενιάς Ζηρίδη με τις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ,  από τη σχολική χρονιά 2014 – 2015
Θα παρέχει 100% υποτροφία στα παιδιά που φιλοξενεί η ΑΕΚ και είναι από την επαρχία
Η Νέα Γενιά Ζηρίδη, στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξής της και συνεχίζοντας να πρωτοπορεί και να ενισχύει έμπρακτα τον αθλητισμό, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ, από τη σχολική χρονιά 2014 – 2015.
Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του σχολείου, η κα Μάνια Ζηρίδη, Αντιπρόεδρος της Νέας Γενιάς Ζηρίδη ανέφερε: «Στη Νέα Γενιά Ζηρίδη ανιχνεύουμε και καλλιεργούμε το χάρισμα του κάθε παιδιού από μικρή ηλικία. Η συνεργασία μας με τις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ συμβάλλει ενεργά σε αυτή την κατεύθυνση. Θέλουμε να αγκαλιάσουμε τη νέα γενιά αθλητών και να δώσουμε την ευκαιρία σε ταλαντούχους νέους να συνδυάσουν επιτυχώς σπουδές και αθλητισμό. Η διαδικασία των υποτροφιών είναι σε εξέλιξη και είναι ανοιχτή σε ταλαντούχους μαθητές-αθλητές κάθε αθλήματος».
Με αφετηρία τη συγκεκριμένη συνεργασία, η Νέα Γενιά Ζηρίδη αγκαλιάζει τη νέα γενιά αθλητών και προσφέρει ολικές και μερικές αθλητικές υποτροφίες σε μαθητές από την Αθήνα και την επαρχία, βάσει των επιδόσεών τους σε ακαδημαϊκό και αθλητικό επίπεδο. Ο στόχος του σχολείου είναι να στηρίξει τους μαθητές-αθλητές κάθε αθλήματος στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων τους και να τους βοηθήσει να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδό τους.
Για τον λόγο αυτό, παρέχει 100% υποτροφία στα παιδιά που φιλοξενεί η ΑΕΚ και είναι από την επαρχία, καθώς και σε παιδιά τα οποία έχουν άριστες ακαδημαϊκές επιδόσεις και ανήκουν στις μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες της (Γυμνάσιο-Λύκειο). Επίσης, η Νέα Γενιά Ζηρίδη αναλαμβάνει τη μεταφορά των μαθητών από/προς το σχολείο και το προπονητικό κέντρο των Σπάτων για τις προπονήσεις τους και τους διευκολύνει ως προς το ωρολόγιο πρόγραμμα με βάση τα ισχύοντα από το Υπ. Παιδείας.  Επιπλέον, θα δώσει μερικές υποτροφίες στα παιδιά που θα θελήσουν να εγγραφούν στο σχολείο και ανήκουν στις Ακαδημίες της ΑΕΚ.
Ο εκτελεστικός Διευθυντής της ΑΕΚ, κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε: «Πρωταρχικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε «σωστούς» ανθρώπους. Το ποδόσφαιρο και κάθε άθλημα «δίνει» στα παιδιά. Θέλουμε οι αθλητές μας να έχουν καλές βάσεις και αξίες όπως ήθος, ταπεινότητα, αλληλεγγύη και να είμαστε περήφανοι για αυτούς».
Ο Διευθυντής των Ακαδημιών κ. Άκης Ζήκος ανέφερε: «Θέλουμε να εκπαιδεύσουμε υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστές, παίκτες με προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου. Είμαστε η πρώτη ομάδα που προχωράει σε μία τέτοια συνεργασία, η ΑΕΚ αλλάζει επίπεδο. Επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να ξεκινήσει μία μακροχρόνια συνεργασία. Θέλουμε σπουδές και αθλητισμός να πηγαίνουν μαζί.».
Ο τεχνικός διευθυντής αθλητικών δραστηριοτήτων του σχολείου, κ. Γιάννης Δημητρίου, ολοκλήρωσε την συνέντευξη Τύπου αναφέροντας: «Η Νέα Γενιά Ζηρίδη ανοίγει τις πόρτες της σε αθλητές και πρωταθλητές. Ο στόχος είναι να καλύψουμε ένα κενό στη διαδικασία εκπαίδευσης ενός αθλητή υψηλού επιπέδου. Αυτή η συνεργασία θα δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές-αθλητές να εξελιχθούν στις άριστες εγκαταστάσεις του σχολείου».
Η Νέα Γενιά Ζηρίδη με 80 χρόνια ιστορία στην εκπαίδευση και η AEK με 90 χρόνια αθλητικής διαδρομής αθροίζουν συνολικά 170 χρόνια εμπειρίας μέσα σε μια και μόνο συνεργασία, μέσα από την οποία προσφέρεται ενιαία ποιοτική εκπαίδευση στους μαθητές-αθλητές της.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης