Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ – Συνέλαβε επιπλέον 37 Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη σε αναζήτηση των τριών αγνοούμενων εφήβων

Ισραήλ – Συνέλαβε επιπλέον 37 Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη σε αναζήτηση των τριών αγνοούμενων εφήβων
Συνολικά από τις 12 Ιουνίου, οπότε χάθηκαν τα ίχνη τους, έχουν συλληφθεί 361 άτομα
Συνεχίζει τις συλλήψεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη το Ισραήλ σε αναζήτηση των τριών αγνοούμενων εφήβων, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.
Όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, προχώρησε στη σύλληψη επιπλέον 37 ατόμων κατά τη διάρκεια της νύχτας, επεκτείνοντας την επιχείρηση καταστολής εναντίον της οργάνωσης Χαμάς, την οποία κατηγορεί για την απαγωγή των εφήβων.
Δεν υπήρξαν αναφορές για συγκρούσεις μεταξύ ισραηλινών στρατιωτών και Παλαιστινίων κατά τη διάρκεια των επιδρομών στην κατεχόμενη από το Ισραήλ Δυτική Όχθη, όπου σύμφωνα με τον στρατό έχουν συλληφθεί 361 άτομα από τις 12 Ιουνίου που χάθηκαν οι ισραηλινοί μαθητές.
Η ένταση έχει ανέβει σε υψηλά επίπεδα στη Δυτική Όχθη, την οποία οι Παλαιστίνιοι, μαζί με την ανατολική Ιερουσαλήμ και την ελεγχόμενη από τη Χαμάς Λωρίδα της Γαζας, θέλουν να αποτελέσουν μέρος του μελλοντικού τους κράτους.
Σύμφωνα με στρατιωτικό αξιωματούχο, η επιχείρηση έλαβε χώρα στην Τζενίν, προπύργιο των ανταρτών, καθώς και στην περιοχή της Χεβρώνας, όπου χάθηκαν τα ίχνη των τριών εφήβων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης