Ελλάδα

Αυτοσυγκράτηση συνέστησε ο Βενιζέλος στους «πράσινους» υπουργούς - «Να τηρηθούν οι δεσμεύσεις» - Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ

Αυτοσυγκράτηση συνέστησε ο Βενιζέλος στους «πράσινους» υπουργούς - «Να τηρηθούν οι δεσμεύσεις» - Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ
Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η πρόσφατη διχογνωμία που καταγράφηκε στο εσωτερικό της κυβέρνησης
Νέα σύσκεψη των υπουργών και υφυπουργών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, συγκάλεσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ειδικότερα στο μίνι υπουργικό συμβούλιο συμμετείχαν οι Γιάννης Μανιάτης, Πάρις Κουκουλόπουλος Φώφη Γεννηματά, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, καθώς και τα κομματικά στελέχη Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Καρύδης, Φίλιππος Σαχινίδης, Χρήστος Πρωτόπαπας και Κυριάκος Πιερρακάκης.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η πρόσφατη διχογνωμία που καταγράφηκε στο εσωτερικό της κυβέρνησης αναφορικά με την αναθεώρηση της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και τις διαφοροποιήσεις υπουργών του ΠΑΣΟΚ επί ήδη αποφασισμένων πολιτικών.
Ειδικότερα ο κ. Βενιζέλος συνέστησε αυτοσυγκράτηση, ενώ τόνισε πως είναι άλλο η χαλάρωση της τήρησης όσων έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές στην πορεία της εξόδου της χώρας από την κρίση και άλλο η αλλαγή φάσης που έχει επέλθει μετά τις Ευρωεκλογές σε εθνικό και ευρωπαικό επίπεδο.
Μάλιστα σημείωσε πως πρέπει να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της χώρας, ενώ πρόσθεσε πως είναι ανοιχτός σε συζητήσεις που θα μπορούσαν να επιφέρουν αλλαγές σε θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.
Ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος στις επιθέσεις που δέχεται από το ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη δικογραφία για τα υποβρύχια, έκανε λόγο για επιχείρηση σκευωρίας, σκανδαλολογίας και λάσπης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε πως η εξέλιξη του θέματος της δικογραφίας των υποβρυχίων γύρισε μπούμερανγκ στον ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως μετά την ανακοίνωση του Αρείου Παγου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης