Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ – Ένας Παλαιστίνιος νεκρός στην αναζήτηση των αγνοούμενων νεαρών από τον ισραληλινό στρατό – Νέες συλλήψεις ατόμων

Ισραήλ – Ένας Παλαιστίνιος νεκρός στην αναζήτηση των αγνοούμενων νεαρών από τον ισραληλινό στρατό – Νέες συλλήψεις ατόμων
Πρόκειται για έναν 15χρονο, o οποίος σκοτώθηκε σε χωριό της Δυτικής Όχθης, κοντά στην πόλη Χεβρώνα
Έναν 15χρονο Παλαιστίνιο σκότωσαν ο ισραηλινός στρατός στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη σήμερα, Παρασκευή, ενώ προχώρησαν σε συλλήψεις 25 ατόμων κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό των εφήβων που αγνοούνται εδώ και 8 ημέρες.
Σύμφωνα με παλαιστίνιους γιατρούς, ο 15χρονος σκοτώθηκε στο χωριό Ντούρα, κοντά στην πόλη Χεβρώνα στη Δυτική Όχθη και πρόκειται για τον δεύτερο Παλαιστίνιο που χάνει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των επιδρομών του ισραηλινού στρατού.
Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό, οι στρατιώτες χρησιμοποίησαν αληθινά πυρά καθώς δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και μολότοφ κατά τη διάρκεια επιδρομής τους.
Ανακοίνωσε, επίσης, ότι ένας στρατιώτης τραυματίστηκε ελαφρά από χειροβομβίδα.
Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι συνέλαβε 25 άτομα κατά τη διάρκεια της νύχτας σε περίπου 200 πόλεις, καταφύγια και πόλεις της Δυτικής Όχθης, με τον συνολικό αριθμό των συλληφθέντων να φθάνει τους 330, μεταξύ των οποίων είναι και 240 μέλη της Χαμάς, την οργάνωση που θεωρεί υπεύθυνη το Ισραήλ για την απαγωγή των εφήβων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης